Nemeš: Volim Marijanu bez obzira na to čija ona žena bila

U dnevnom pregledu Velikog Brata na Tv Pinku, Nemeš je javno obznanio svoju ljubav prema Marijani. Kako je poznato, Marijana je opet ovoga tjedna pred nominacije poželjela izaći iz kuće, a Nemeš je potaknut Vladimirovim izjavama da se vara ako misli da ima potporu roditelja kad je Marijana u pitanju, odlučio sam pronaći što brži izlaz, prenosi 24sata.hr.

Tijekom tjedna je provjeravao koliko je širok otvor za smeće u kutiji, a u subotu se odvažio i provukao kroz njega. Prije toga je pozdravio Velikog Brata i zahvalio mu se na svemu. No, Nemeš se prevario te završio na otpadu. Tamo ga je dočekalo osiguranje kuće. Nakon njegovog podviga, članovi produkcije su se okupili i nagovorili ga na ostanak u kući. U ispovjedaonici je objasnio da mu je jednostavno postalo svega dosta.

- Činilo mi se da nemam više što raditi u kući. Vicevi i pjesmice o meni i Marijani jednostavno su mi bili previše - rekao je Nemeš.

Veliki Brat je okupio ukućane u dnevnom boravku, a Nemeš je odlučio svima reći da voli Marijanu bez obzira na to čija je ona žena. Dok je on to pričao, Marijana ga je primila za ruku.