Nemeš o životu s Marijanom nakon showa: Imam 23 godine i želim se osamostaliti

Antonija je spasila Brendona, a time i sve muške stanare jer nitko ne voli samodopadnog novog stanara . Kako je gledala na ekranu što se u jazbini Žene Lavice događa odlučila je napraviti iznimno pametan i koristan potez.

Uz to je zaradila naklonost novog stanara, koji je u kuću ušao kad i ona, ali dobila je i roba.

- Volim služiti drugima, to mi je mnogo draže nego kad netko služi meni. Proputovao sam svijet i shvatio koliko volim uniforme i disciplinu - objasnio je Brendon curama, a potom zatražio da mu oboje kosu u plavo.

Nakon toga su se prepustili promatranju muških stanara u jazbini. Sve što su činili bilo je ogovaranje Brendona, koji je sve to promatrao smijući se.

- Čini gluposti, puno filozofira i nema veze s ničim. Nadam se da neće preći granicu jer bi moglo biti problema - rekao je Nemeš, i dalje najratoborniji kad je Brendon u pitanju.

No nije samo o tome pričao već i o Marijani. Dušku i Radašinu je pričao o tome kako će njegovi roditelji prihvatiti njegovu novu ljubav.

- Imam već 23 godine i mislim da su moji roditelji shvatili koliko mi sve ovo znači. Želim se osamostaliti - kazao je Nemeš.

Marijana je sve promatrala u transu i još više požalila što ga nema uz nju. Napeto čeka da se oglasi Žena Lavica i dopusti njoj da ispuni zadatak kojim bi spasila jednog od muškaraca. Njen izbor ne bi bio težak...

izvor: jutarnji list