Nemeš i Marijana pod tušem pronašli privatnost, skinuli se i u miru poseksali

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
Natjecatelji Big Brothera koji trenutno vrijeme provode na otpadu nisu bili oduševljeni činjenicom da su se Nemeš i Marijana seksali u autobusu. Zato im je Brandon rekao neka se suzdrže jer koliko tresu autobus ostali ne mogu spavati.

Kako bi izbjegli neugodnosti, njih su se dvoje upustili u spolni odnos pod tušem, u raspadnutoj kabini, ali kamerama nisu mogli pobjeći pa je njihov seks uspio uhvatiti srbijanski portal bezzabrane .

Nažalost po voajere ispred malih ekrana, Nemeš je shvatio kako unutar tuša ne postoje kamere pa je samo prebacio ogrtač preko vrata i tako zaklonio Marijanu i sebe od nepotrebnih pogleda. To im je zapravo bio prvi put da su to obavili koliko toliko u miru i bez tuđih pogleda.

Zato i jest bilo vruće, prepuno uzdaha i krikova. Snimka je puštena u necenzuriranoj emisiji, a ispod para koji se seksao stavljen je broj 24, koji predstavlja broj puta koliko su njih dvoje bili intimni.

Snimku pogledajte na linku:

Novi seks Marijane i Nemeša