Nemeš i Marijana ponovo zajedno u krevetu

marijana, nemeš, Big Brother, nemeš, marijana, seks, tablete, Big Brother, seks, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, seks, Big Brother, Marijana Čvrljak, seks, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, seks, skandal, seks skandal
Pravila su najviše kršile Bojana i Marijana, a najčešće greške bile su ne zatvaranje vrata od pušione, šaputanje pa čak i uništavnje imovine.

Smanjenje novčane nagrade najviše je pogodilo Duška koji je već počeo računati što će učiniti s novcem, piše jutarnji list.

Stanari su obavili i zadatak na temelju tjedne zadaće koju su dobili. Morali su se u sedam minuta poredati po nekoj od karakternih osobina, a ovaj puta se radilo o manipulativnosti.

Prvu je poziciju imao stanar koji je najmanipulativniji, a dvanaestu onaj koji je najmanje manipulativan. Kako bi zadovoljili Velikog Brata stanari su morali pogoditi upravo prvo i posljednje mjesto, a kriterij je određen nizom psiholoških testova koji su odrađeni tokom prijavljivanja u show.

Stanari su zadatak obavili sa stopostotnom učinkovitošću - prvo je mjesto zauzela Bojana, a posljednje Lester.

Situacija između Nemeša i Marijane ponovo se popravila. Iako su tijekom jučerašnjeg dana vrlo malo pričali, navečer su ponovo bili zajedno u krevetu. Dok su EU stanari uživali u večeri njih dvoje razmjenjivalo je nježnost ljubeći se. Nemeš je razmišljao gdje će nakon izlaska iz kuće prošetati s Marijanom držeći se za ruke .

U međuvremenu, Bojana se opravdavala Nirmalu, Tamari i Dušku da nije manipulatorica, titulu koji je dobila tijekom dnevnog zadatka.