''NEK JE ZABILJEŽENO DA SAM BILA KOMAD'' Marijana Mikulić objavila svoje stare fotografije

Marijana Mikulić
Instagram

Širokobriješka glumica Marijana Mikulić svakodnevno na svom Instagramu komunicira s pratiteljima s kojima dijeli situacije iz privatnog života, bile one lijepe ili ružne.

Sada se odlučila prisjetiti nekih starih dana pa je na svojim Storyjima dijelila nekadašnje fotografije sebe koje je nekada dijelila na Instagramu.

'Nekada sam ovako izgledala', napisala je uz selfie iz 2020. godine kada je imala plavu kosu iz vremena karantene. Pokazala je i sebe iz 2018. godine kada je bila u drugom stanju. 'Trudna. Plava. Žena koje je nekada i čitala', napisala je.

Marijana Mikulić

Marijana Mikulić

Ipak, najveću je pažnju dobila fotografija iz 2010. godine na kojoj je pozirala u izazovnom izdanju. 'Osam godina, kaže Facebook, a ja kažem: 'Nekad bilo, sad se spominjalo'. Makar, tu sam već mama, al weee mlađa. A eto, neka je zabilježeno da sam nekada bila komad', napisala je 2018. godine.

Marijana Mikulić

Inače, glumica se nedavno pohvalila napretkom najmlađeg sina Jakova koji ima poteškoće u razvoju. Prvo je s obiteljskog zimovanja podijelila njegove fotografije na kojima on gleda ravno u kameru i veselo pozira.

'Jučer šaljem prijateljici fotku a ona će, između ostalog 'pa on gleda ful u kameru, on se smije'. Puno smo mi bitki dobili, ali još puno toga nas tek čeka! Želim nam ljube moja da srušimo sve barijere, da pomičemo granice, ma svjetove da pomaknemo! Izgubila sam snage i živaca za dva života, ali kada god sam mislila da ne mogu dalje ustala sam kao feniks! I opet ću i opet', napisala je uz niz fotografija.

Zatim ju je iznenadio napredak koji je dječak pokazao uz komunikacijski sustav koji mu pomaže slagati rečenice.

'Stavila sam pred njega sok i knjigu da slozi rečenicu kako želi sok, a on je samo pogledao knjigu pa mene i izgovorio 'ja želim piti sok' (ja želim piti sok). Potpuni šok, bez da sam ga išta poticala. Ostavila sam knjigu ispred njega, brzo upalila kameru i uzela bombonu, a on je rekao 'ja želim jesti bobobonu', opisala je između ostalog.

Najnoviji napredak dječaka otkrila je uz fotografiju Jakova iz kuhinje i jednog njegovog crteža.

'Ovih dana je ludilo. Trka na sto strana. Kuhamo zajedno jer mi je lakše da je uz mene da ne mislim gdje je. A on obožava sudjelovati. Senzorika radi na najjače. 'Jakove malo soli', Jakov dobavlja iz viseće sol, 'Gdje je kurkuma', uzima ispravnu teglicu, guli mrkvu dok ja sjeckam luk, dok ja pospremam on liže žlicu kojom smo miješali’, opisala je prvo kako joj sinčić pomaže pri kuhanju.

'U letu slažemo puzzle, crtamo, slikamo, a danas je sam samcijat napravio svoj prvi autoportret, bez da ga je itko poticao. Nacrtao, napisao pored J. I kaže 'Jakov'. Rekla bi naša teta Iva ‘ma on Vam je space shuttle'. Bože hvala ti na našem svemircu. I na ovom najljepšem autoportretu', zaključila je Marijana.

Još je ranije istaknula da je puno truda i rada trebalo da bi došlo do pozitivnih pomaka.