VIDEO  'Nedodirljivi' uz plesni ritam

Marko Mandić
Olga Milisavljević

Marko Mandić je tijekom ljeta objavio najavni singl 'Ljeto stiže' na kojem je gostovao reper Kene Beri, a sada objavljuje dugoočekivani EP Komerzz zajedno sa spotom za pjesmu 'Nedodirljivi'. Pored ove dvije numere, na novom izdanju možete poslušati pjesme 'Ovu noć', 'Mana', kao i 'Koale' na kojoj je gost još jedan sjajni reper - Kendi!

"Je li ovaj EP komerzz ili se samo tako zove? Mislim da jeste. Je li ovaj EP alternativa za komerzz? Mislim da jeste. To su pitanja i odgovori koji mi se motaju po glavi kad trebam objasniti nekome gdje bih žanrovski smjestio svoju glazbu. I gdje je to onda? Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati. 

Radili smo ono što najviše volimo i proveli se mnogo dobro. Pored solo pjesama tu su dva spektakularna gosta, Kene Beri sa kojim je pjesma koja najavljuje ep izašla još prije ljeta i sada Kendi. Dugo očekivana suradnja Kendija i mene se konačno dogodila ovdje, na pjesmi 'Koale'.

Sadržaj se učitava...

Uradili smo jedan spot za pjesmu 'Nedodirljivi' koji potpisuju Maša Đorđevic i Aleksandar Anđelković. U ovom spotu sam otvario davnu želju da đuskam ful koreografiju sa plesačima. Potpuno sam izašao iz zone komfora, što mi je i bila ideja, probio svoje granice i zavolio ples. Hvala koreografu Bojani Tasov što je uspelja izvući to iz mene", izjavio je Marko Mandić.

EP se može pronaći na svim streaming platformama, a spot za pjesmu 'Koale' sa Kendijem na Markovom YouTube kanalu. Spot su radili domaći videografi Maša Đorđević i Aleksandar Anđelković, dok je cijeli EP Marko uradio zajedno sa Novakom Aškovićem koji potpisuje produkciju, navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'.