NEDA ODUŠEVILA INSTAGRAM Pjevačica objavila fotku pa napisala "pomiriš se s celulitom i uživaš u svom tijelu žene"

Neda Parmać

Pjevačica Neda Parmać na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama u kupaćem kostimu, poručivši kako je spremna za ljeto. “Prvo skidanje za plažu je najteže… ali to treba riješiti k’o flaster! Onda se pomiriš i sa škembicom i celulitom i uživaš u svom savršenom nesavršenom tijelu žene, mame, pivopije, sladokusca i svemu što nosi ljeto!!”, napisala je Neda Parmać na Instagramu.

Njezina objava oduševila je pratitelje. “A gdje je točno škembica”, “Prezgodna si žena”, “Nema tu ni škembice ni celulita”, “Prelijepa si”, bili su neki od brojnih komentara na njezinu objavu, prenosi Dnevno.hr.

Inače, krajem prošle godine Neda je na Instagramu napisala da joj je dugo trebalo da zavoli sebe onakvu kakva jest.

“Muž me uslikao sa svojim novim mobitelom i jedino što sam mogla konstatirati je kako ima lijepu ženu. A što ja znam, nadam se da ovo nećete krivo shvatiti, ali odmalena slušam da neću ništa postići izgledom jer… Svjesna sam mana i dugo mi je trebalo da zavolim sebe i sve što ne mogu promijeniti. Htjela sam cice, pa nos, pa usne, svemu sam jedva odoljela”, napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Najteža stvar na svijetu’

“Dovoljno puta sam se uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni. Naučila sam se voljeti što je, izgleda, najteža stvar na svijetu. I sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju. Prihvatila sam sve. Radim s onim što imam. I sad, gledajući ovu fotku na kojoj bi prije par godina izbrojala milijun mana, mislim kako moj muž ima lijepu ženu”, dodala je.

Pjevačica Neda Parmać i suprug Damir Klačar desetak su godina u braku, a jednom je prilikom Neda objavila kako slave godišnjicu braka. “Voljela bih da mogu napisati laganini, ali kao za sve ostalo tako se i za brak treba dodatno potruditi. Nazdravljamo nama. Strpljenju, kompromisu i svemu što smo uložili da bi ostali zajedno osam dugih godina. Vratili smo se na mjesto zločina i uživali kao prasci. I dodatak za moje roditelje. Pomirili smo se. Danas nismo imali niti oko čega”, napisala je uz fotografiju.

Neda i Damir, koji je član zbora zagrebačkog HNK, u listopadu 2013. godine postali su roditelji djevojčice Adriane, a pjevačica je jednom prilikom otkrila kako su njih troje pravi mali tim te kako joj suprug rado pomaže i u kućanskim poslovima.