'Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica...': Ecija Ivušić progovorila o svom ljubavnom životu

ecija ivušić

Ecija Ivušić voditeljica je koja više nego svojim angažmanima javnost intrigira svojim ljubavnim odabirima. Nije neobično što se ova ljepotica zaljubljivala u nogometaše i oni u nju, no neki još uvijek, ako je vjerovati komentarima s drštvenih mreža, njenu tek potvrđenu vezu s Nikolom Pokrivačem, bivšim reprezentativcem, "ne doživljavaju" ozbiljno.

https://www.instagram.com/p/B0_kRd3gxmq/?utm_source=ig_web_copy_link

Unatoč tomu što je najavila kako će do godine "postati gospođa".

A kao u inat, uz to, Ivušić objavama s novim dečkom "provocira" iz dana u dan svoju publiku, koja na svaku novu fotografiju ili "story" burno reagira. Spominju se u komentarima često i nekadašnje njene veze, one za koje tek neki mogu reći kako znaju "pouzdano" da su se dogodile, dok ostali samo nagađaju. 

O ljubavnom je životu koji toliko intrigira odlučila progovoriti javno, u rubrici In Magazina "Paprene kuglice". Voditelju Davoru Gariću otkrila je prvo "zašto baš nogometaši?".

"To nema veze sa zanimanjem, vjeruj mi", poručila je Davoru Ecija, ali onda je nastavila. "Ne bih se baš mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, jer ne bismo imali zajedničkih točaka. Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi hja imala s nekim bauštelcem." Dakle, između besprijekorno sređenog odvjetnika i bauštelca, Ecija bira ovo prvo bez razmišljanja.

A čime ju je Nikola osvojio? "Ne znam čime nije, iskreno. On je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu", odgovara.

Poklonici ju vole naročito zbog atraktivnih objava na Instagramu, no Ecija kaže da slavu nikad ne bi pokušala pojačati kućnim video uratkom. 

"Ja u Hrvatskoj ne bih objavila ni kućni uradak kako kuham, a ovo ne bih ni radi sebe, ni radi svojih roditelja…", kaže iskreno bivša voditeljica na radiju Extra FM.

Svim muškarcima koji misle da ju mogu osvojiti slanjem golišavih fotografija preko društvenih mreža poručila je da to prestanu, a na "škakljivo" pitanje bi li pristala na prosidbu usred vođenja ljubavi, odgovara:

"Bi li imao prsten ili..? Ma sve se to računa!", zaključuje.