NAKON RAZVODA Proslavljeni glumac postao beskućnik

Glumac Kevin Costner
twitter

Na početku je izgledalo kako će razvod Kevina Costnera i Christine Baumgartner proći bez većih problema. Christine je riješila da se osveti za sve prethodne godine tokom kojih ih ju je Costner stavljao na drugo mjesto i želi da sve naplati.

Strani mediji su došli do zanimljivih informacija, te se tako saznalo da Christine ne želi da iseli iz obiteljskog doma, a od suda je čak zatražila i zabranu prilaska.

Daily Mail je dobio sudske spise u kojima piše kako su Costnerovi odvjetnici nudili razna rješenja, ali Kristin nije željela da se iseli iz kuće, pa glumac, iako ima milijune na računu, sada tvrdi da je beskućnik.

"Ovo me iznenadilo, ali i obeshrabrilo. Bio sam već u braku i nakon razvoda više nisam imao dom, jer u svom nisam više mogao živjeti. Rekao sam tada da tako nešto više neću dopustiti", rekao je glumac.

Podsjetimo, njegovo bogatstvo se procjenjuje na 250 milijuna dolara, a prije vjenčanja su potpisali predbračni ugovor u kom stoji da u slučaju razvoda Christine će se iseliti iz kuće, dok će joj Kevin dati 1.2 milijuna dolara da pronađe novi dom, što je ona, očigledno, prekršila, prenosi Tportal.