VIDEO  Nakon 15 godina udružili snage i napravili glazbeni hit

Nakon 15 godina udružili snage i napravili glazbeni hit
Saša Sučić

Poslije 15 godina pauze legendarni glazbeni tandem Kurtović-Sekson ponovno radi zajedno i zarazit će vas dobrom pjesmom. Kad se udruže dvojica pionira new primitivesa, uvijek se dogodi neka magija. I ovog puta legendarne Sarajlije kombiniraju 'zbilju, šegu i rokenrol', a rezulat je pjesma 'Korona hit pozitivan'.

Nova pjesma legendarnog benda ima sve ono zbog čega ih publika voli - dobar ritam, zarazan refren i duhovit, autoironičan tekst. Nastala je jednu večer usred karantene, kada su se 'starom zaboravljenom pjevaču otvorila nebesa' i kad je shvatio da poslije svega što je prošao u životu ne smije dobiti koronu, jer ima loš imunitet, ali i hit kojim će osvojiti svijet.

Sadržaj se učitava...

"Mislim da će se mnogi identificirati sa stihovima: 'U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje'. Malo je reći da je pjesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da se počne pjevati po slavljima, pa gdje će nam biti kraj", (ne)ozbiljno kaže Sejo Sexon, frontmen 'Zabranjenog pušenja' i dodaje:

"Bilo je sjajno ponovno raditi s Elvisom J. Kurtovićem, a nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance, koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već pjesmu 'Korona hit pozitivan', s kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku".

'Zabranjeno pušenje' uskoro se vraća koncertima, a do tada poručuju svojim fanovima da se čuvaju i ostanu zdravi, inficirani samo dobrom glazbom, navodi se u službenom PR priopćenju.