NAJVEĆA PREKRETNICA U ŽIVOTU Lana Jurčević završava pjevačku karijeru?

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević posljednjih godinu i pol manje je aktivna na glazbenoj sceni nego uobičajeno.

Upravo je to potaklo niz špekulacija među njenim fanovima, a dodatnu zavrzlamu unijo je i današnji status na društvenim mrežama:

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila k'o na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjevanje, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao.

I onda se dogodi godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva.

Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogledan a YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama.

Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?", poručila je hrvatska pjevačica te otvorila rasprave i nagađanja o čemu bi se moglo raditi.

Ono što bi se moglo postaviti kao logičan slijed jest da Lana ulazi u novi poslovni poduhvat s obzirom da se u posljednje vrijeme uspješno bavi prodajom vlastitih kozmetičkih proizvoda.

https://www.facebook.com/lana.fanclub/photos/a.146993805317941/3247569005260390/?type=3&theater