Najseksi baka Balkana, Neda Ukraden, nastupa u Las Vegasu i to uz Enriquea Iglesiasa

 Najseksi baka Balkana, Neda Ukraden, nastupa u Las Vegasu i to uz Enriquea Iglesiasa
Najpoznatijoj baki u regiji, legendarnoj Nedi Ukraden stigao je poziv za sudjelovanjem na European Music fest-u EMF, koji će se od 3. do 5. svibnja iduće godine održati u Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi. Američki organizatori pozvali su je na preporuku Rumunjske televizije, kao veliku zvijezdu koja ima svoj specifični glazbeni izričaj i pečat, a njene pjesme poznaje i pjeva ne samo regija, već cijeli svijet.

Neda, ne krilje sreću, ali priznaje i nevjericu, kako će baš ona biti dio ovog festivala.

'Vijest da budem dio jedne takve svjetske manifestacije zatekla me na mini turneji po Sloveniji. Najprije nisam vjerovala, ali kada su krenuli mailovi sa ugovorom i detaljima, bilo mi je jasno kako nije riječ o šali. Naravno da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatila sudjelovati, jer ne samo što ću biti u društvu svjetskih megazvijezda, nego će se moje pjesme i reklame emitirati u programima nacionalnih televizijskih kuća NBC i Fox', pohvalila se pjevačica čiji je evergreen 'Zora je', preveden na trinaest svjetskih jezik.

tabloid.hr