NAJPOZNATIJI VIOLONČELIST Zbog Hauserovih obožavatelja organizirano osiguranje

glazba,violončelista,koncerti
Hauser Official

Jedan od najvećih svjetskih violončelista današnjice, Zagrepčanin Stjepan Hauser, ne prestaje puniti arene diljem svijeta. Ovoga puta nastupio je pred 10 tisuća obožavatelja u rasprodanoj armenskoj areni, Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, u gradu Yerevan.

Na ovom glazbenom spektaklu nazočili su ljudi iz cijeloga svijeta, koji su uživali u svakoj odsviranoj noti. Koncert je najavljivan dva tjedna prije, a karte su bile rasprodane istog trena.

Dočekan kao prava globalna zvijezda, novinari i veliki broj obožavatelja na aerodromu priredili su mu doček za pamćenje, koji je u četiri sata ujutro, pri samom glazbenikovom slijetanju pozitivno iznenadio i Hausera osobno. Horde obožavatelja pratile su Hauserov posjet Armeniji, a nastao je i zastoj te su organizatori zbog glazbenikove sigurnosti angažirali i osiguranje, piše Jutarnji.hr.

U Hauserovu su čast mini koncert izveli i stipendisti zaklade Music for Future Foundation. Dobra atmosfera i osmjesi na licima okupljenih još jednom su se pokazali kao najbolji pokloni koje vjerna publika može darovati glazbeniku. Predivan i iznenadan nastup, kao i upoznavanje s glazbenim idolom, za djecu je bilo nezaboravno iskustvo.