FOTO  Najava: Ljeto sa Mostarskim mažoretkinjama

mostarske mažuretkinje, kantarevac, Dario Šunjić

Riječ je o kolaž program u cilju prikupljanja sredstava za predstojeće Europsko natjecanje mažoretkinja koje će se ove godine održati u Rumunjskoj, grad Targoviste od 10-14.09.2014.godine.
Inače , ovaj program je bio planiran za 7 mjesec, no zbog loših vremenskih prilika bio je odgođen.

Mostarske mažoretkinje inače najtrofejniji tim mažoretkinja u BIH sudjelovao je na svim Europskim prvenstvima od 1999.godine te smo od 2001. godine počeli nizati brojne Europske medalje.
S obzirom da je riječ o dalekom putovanju čiji su troškovi dosta veliki Mostarske mažoretkinje su se ove godine odlučile na jedan veseli projekt u cilju prikupljanja sredstava za ovo Europsko natjecanje.

Sam program bit će jedan kolaž plesa naših mažoretkinja kao i njihovih prijatelja koji su se rado odazvali njihovom projektu.
Osim naravno naših mažoretkinja za sada su nam svoje sudjelovanje potvrdili grupa Takt, zatim Mostarski glazbenik Dario Šunjić sa grupom Enigma. U programu će biti i mini zumba party naših mažoretkinja koje inače vodi Ana Marić licencirana zumba instruktorica i bivša predvodnica Mostarskih mažoretkinja a koji djeluje u sklopu MM obitelji.

U programu će nastupiti i Hrvatska glazba Mostar s kojim mažoretkinje intenzivno i vrlo uspješno surađuju .

Osim plesnoj dijela prije samog programa imati ćemo i Malonogometni turnir kojeg će odigrati ekipe sastavljene od prijatelja naših mažoretkinja a koji će biti uvertira u sama program.
Početak turnira bit će u 16.00 sati a prijave za ekipe su još u tijeku i mogu se primati na br. mob.063 438 946 kao i na 063 832 369

Tijekom cijelog programa naši dragi roditelji će imati prigodne štandove sa hranom, pićem i raznim slasticama koji će se prodavati po simboličnim cijena a sve u cilju prikupljanja donacija za Europsko natjecanje.

Cijena ulaznice će biti simbolične 2 KM.
Početak programa je u 20.30 sati.