VIDEO  Mostarac pjesmu posvetio supruzi

Dario Šunjić gitara
Josip Nižić

‘Daj mi svoje ruke’ pjesma je u koju kako sam Dario kaže, polaže velike nade, te vjeruje kako će ista pronaći put do srca svih koji prate njegov rad, ali i onih koji će to tek početi.

Profesor glazbe, koji je odrastao uz glazbu, uvijek ističe kako je to njegova prva ljubav, a sa samo jedanaest godina počeo je svirati gitaru. Glazbu živi svakodnevno, svakim dijelom svoga bića, što je publika itekako prepoznala. Magistrirajući na glazbenom studiju, još jednom je pokazao kako nije pogriješio odabirom da glazba bude nit vodilja u njegovom životu, navodi se iz Hit recordsa.

Sadržaj se učitava...

"Jako sam sretan i uzbuđen zbog izlaska moje nove pjesme i spota. Iznimno sam ponosan na ovu pjesmu, odnosno na suradnju sa genijalnim glazbenicima koji su usadili dio sebe u svaku notu. Svi smo se veoma potrudili oko detalja i na kraju smo jako zadovoljni, a vjerujem da ćemo na ovu pjesmu biti ponosni i za dvadeset godina. Nakon dosadašnje četiri objavljene pjesme relativno bržeg tempa, ovo je moja prva balada koja izlazi u eter. 

Pjesma je onako čista ljubavna, pozitiva, a posvetio sam je svojoj supruzi. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju ove skladbe, ali i najveća hvala mojoj obitelji koja mi je uvijek bezuvjetna podrška u svemu", ovom prigodom poručuje Dario.

Za Daria, pjesma ‘Daj mi svoje ruke’ ima itekako posebno značenje, jer kako je sam spomenuo, upravo je nju posvetio svojoj ženi, pa je cijelu priču zaokružio i odličnim video izdanjem.

Ekipa predvođena samim Dariom i Josipom Nižićem, ništa nije prepustila slučaju, te su na izuzetnim lokacijama snimili kadrove, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.