MOSTARAC OPJEVAO KARANTENU Pjesma opisuje priču ljubavnog para koji tijekom karantene čeka kada će se vidjeti

MOSTARAC OPJEVAO KARANTENU Pjesma opisuje priču ljubavnog para koji tijekom karantene čeka kada će se vidjeti
hercegovina.info

Mostarac Ante Vlašić objavio je pjesmu “Send Me A Message” za koju je inspiraciju našao u trenutnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Pjesma opisuje priču ljubavnog para koji je zarobljen u karanteni i čekaju kad će opet biti zajedno.

Sadržaj se učitava...

Ante je po struci magistar geografije, smjer održivi razvoj turizma čime se inače bavi kao hotel menadžer u obiteljskom hotelu u Međugorju. Glazbom se bavi u slobodno vrijeme unutar glazbenog sastava Trio Mirakul kojeg čine Ante na gitari, Leon Lasić koji je pjevač i Ivan Zovko na klaviru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zajedno sviramo više od četiri godine i super se slažemo, Leon je jedan od osebujnih vokala, a Ivan odličan klavijaturist. Često nastupamo po hercegovačkim pubovima i restoranima”, rekao je Ante.

Koliko se dugo bavite glazbom i koja je uloga glazbe u vašem životu?

Glazbom se bavim od svoje 14 godine. Roditelji su mi kupili gitaru i počeo sam vježbati i učiti. Kroz čitav moj život, školovanje i posao glazba mi je pružala zabavu, odmor i zadovoljstvo. Trenutno mi i najviše pomaže da prebrodim ovu cijelu situaciju. Mislim da je sada super vrijeme da svi koji nisu profesionalno u ovom poslu i ne bave se glazbom full time mogu u ovom periodu biti kreativni i pokazati neki dio sebe. Odnosno, sad možemo biti svi kreativni čim god da se bavimo i to pokazati drugima jer sad to svima treba.

Snimili ste pjesmu Send Me A Message, kažete da je to nova pjesma iz karantene. Kakve su reakcije?

Reakcije su super i iznad očekivanja, svima je se svidjela pjesma. Iskreno nisam imao nekih velikih očekivanja s obzirom da nisam pjevač i da je pjesma iz moje kućne produkcije, opet mi je drago čuti da se sviđa i ostalima. Dobio sam pregršt poruka od moje obitelji, od mojih prijatelja i poznanika, od mojih poslovnih suradnika iz čitavog svijeta. I drago mi je da sam uspio iz svoje sobe dotaknuti velik broj prijatelja iz cijelog svijeta. Ovim putem se i njima zahvaljujem na lijepim riječima.

Što možete reći o ovoj pjesmi, kako ste došli stihova, što vas je inspiriralo?

Inspiracija je ljubav i trenutna situacija u kojoj se svi nalazimo. Jedne večeri sam svirao gitaru i odjednom sam počeo pjevati refren pjesme na engleskom jeziku i osjetio sam da ima nešto u tome i da nije loše. Sjeo sam i napravio ostatak pjesme, snimio, poslao prijateljima, njima se svidjela i na njihov nagovor sam je objavio i to je to. Inače pjesma je zamišljena kao pričaa o ljubavniom paru koji je zarobljen u karanteni. Oni čekaju kad će opet biti zajedno, dok se u svijetu događaju ove slike koje su prikazane u videu. A u međuvremenu dok sve ne prođe “Send Me A Message”.

Ante je na kraju poručio svima da ostanu snažni, da ne gube nadu, da imaju strpljenja i da čuvamo sebe i jedni druge. Nadam se da će sve proći što prije da se opet družimo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.