MORSKI VITAMIN I U SIJEČNJU Pjevačica Neda Parmać izazvala lavinu komentara svojom objavom

Neda Parmać

Na prvi pogled nije baš izgledalo ugodno, ali se pjevačica Neda Parmać ovih dana ipak hrabro bacila u more čija je temperatura, kako tvrdi, bila 12 stupnjeva. Tako se po prvi put uz ciku i viku, pridružila brojnim hrabrim kupačima koji se ne libe zime i ulazak u novu godinu obilježavaju kupanjem. Svoj podvig objavila je na Instagramu, a uz video koji svjedoči da se punu minutu zadržala u hladnom moru između ostalog je napisala -‘‘ Ovo mi je prvi put da se kupam u prvom mjesecu, a pola života živim na moru. Treći ulazak je bio najlakši. A izlazak iz mora- divota!‘‘

Ispod objave odmah su se zaredali i komentari njezinih oduševljenih pratitelja. "Ženo, kraljice. Ledeno mi je dok te gledam", "Svaka čast, žena zmaj", "Ja se tresem samo dok te gledam i zamišljam tu hladnoću", "Ovako brzo ne uđem u more ni kad je more 25°", samo su neki od komentara, prenosi Gloria.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svaka čast hrabroj Nedi koja možda i prihvati trend kupanja u hladnoj ili čak ledenoj vodi koju prakticira sve više ljudi. Doduše nikakvi ekstremi nisu dobri za naše zdravlje, ali ledena kupka navodno donosi mnogo dobroga za ljudski organizam i imunitet. Metodu je razvio Nizozemac Wim Hof, poznat pod nadimkom The Iceman, ekstremni atletičar koji je razvio sposobnost da može izdržati boravak na izrazito niskim temperaturama. No za pjevačicu je i ovaj kupanac veliki korak i možda najbolja metoda da izbjegne brojne viroze koje zbog visokih temperatura vladaju na svakom koraku.

Morski ‘vitamin‘ je, kažu - najbolji.