VIDEO  Mladi glazbenik objavio novu pjesmu za zaljubljene

Luka Rajić ljubimo se
Nikola Jovanović

Mladi beogradski glazbenik Luka Rajić objavio je novi singl i spot 'Ljubimo se'. 

Pjesma objavljena na praznik romantike, govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima. Tekst potpisuje Luka Rajić, dok su na pjesmi i spotu radili redovni suradnici, producent Igor Rajić koji zajedno sa redateljicom Emilijom Terzić potpisuje scenario i režiju, navodi se iz produkcijske kuće 'Kontra'. 

Jedan od nezaobilaznih novijih izvođača na regionalnoj glazbenoj sceni, poznat je kao autentičan muški vokal, glazbeno i produkcijski razigran muzilat, i kreativac istančanog vizualnog identiteta.

Sadržaj se učitava...

Eksperimentirajući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio  tri singla 'Ne izlaziš mi iz glave', 'Ludim', 'Eksplozija emocija' kao i dva EP-a 'Ludim od kluba' i 'Eksplozija emocija'. Uz to ubraja i suradnje sa synth-pop bendom 'Pocket palma', soulful autoricom Jymenik kao i sastavima 'MOO Plane', Andreja', 'Hibrid' i 'LYE'.  

Publika je imala prilike da ga vidi kao predgrupu na čak dva od serije rasprodatih koncerata benda 'Buč Kesidi' u Zagrebu prošle jeseni, i na beogradskom koncertu 'Buč Kesidi' na Kalemegdanu. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promjenu zvučne slike Srbije i regije.

Nakon što su spot i singl 'Ludim' doslovno izludjeli publiku na Tik-Toku kao i na YouTubeu gdje spot broji više od milijun pregleda, i sa novim singlom 'Ljubimo se' Luka Rajić pokazuje da pripada novom valu glazbene energije. 

Pjesma 'Ljubimo se' u izdanju Kontra i LAA dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.