FOTO  Miss Universe Hrvatske otputovala u Miami

Ivana Mišura, Miss Universe, Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske, Miss Universe
Otkako je postala misica lijepa Ivana marljivo se pripremala za najprestižniji izbor ljepote u svijetu, stoga vjerujemo kako njezin uspjeh neće izostati, kažu u direkciji za izbor.

Na put je ponijela čak nekoliko velikih kofera prepunih casual, koktel i večernjih haljina Vesne Spose, branda iza kojeg se krije dizajnerica Vesna Pretković, poslovna odijela i smoking koja su posebno za nju napravili Krateks u suradnji s Kotkom, desetak pari Baldinini cipela i brojne druge atraktivne stylinge. Čim dođe u Miami našu Ivanu, kao i ostalih 88 ljepotica iz cijelog svijeta, očekuju brojne aktivnosti koje postavlja Miss Universe organisation: snimanje službenih fotografija, videorazglednice, preliminarno natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama na kojem se bira Top 15 polufinalistica, intervjui te uvježbavanje koreografije.

Vrhunac glamuroznog izbora, koji je u vlasništvu američkog milijardera i poduzetnika Donalda Trumpa, bit će spektakularno finale koje će se održati 25. siječnja i tada će aktualna Miss Universe Maria Gabriela Isler iz Venecuele okruniti svoju nasljednicu, 63. Miss Universe u povijesti.