Merlin u novogodišnjoj noći predstavlja novi duet

Dino Merlin Mostar
Hercegovina.info

Dino Merlin će u novogodišnjoj noći premijerno predstaviti dvije nove pjesme i video spot za svoj drugi singl, koji će se naći na budućem albumu bosanskohercegovačkog kantautora.

Nakon što su na društvenim mrežama i platformama od konca listopada pjesma 'Mi' i video spot zabilježili preko 13 milijuna pregleda, nova pjesma se očekuje s još većim nestrpljenjem, a radi se o duetu Dine Merlina i Senidah. Video spot za pjesmu koju je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka redateljica Kukla, koja je radila i video spot 'Mi'.

"Nakon duge i iscrpljujuće turneje 'Hotel Nacional' pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam", objašnjava Dino Merlin. "Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas".

Video spot dueta sa Senidah će premijerno biti predstavljen u okviru novogodišnjeg online koncerta Dine Merlina koji će biti emitiran 31. prosinca s početkom u 21 sat, kao ekskluzivni sadržaj koji su BH Telecom i Samsung pripremili za pretplatnike Moja TV i Moja webTV servisa.

Novogodišnji koncert će iz udobnosti svog doma moći pratiti online i oni koji nisu pretplatnici servisa Moja TV, u kojem god dijelu zemaljske kugle se nalazili. Koncert planiran za posljednji dan ove godine sa bendom i posebnim gostima, sa probranim repertoarom u vrhunskoj produkciji koju su Dino Merlin i njegov tim pažljivo osmislili, prvi je online koncert ovog bosanskohercegovačkog umjetnika.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu već su u prodaji putem linka dinomerlin.com, navedeno je iz Merlinovog menadžmenta.