Meghan planira povratak u Hollywood? Njezina filmska agentica tvrdi da zna kad će opet početi snimati

Meghan Markle

Nakon udaje za princa Harryja i objave da čekaju prvo dijete, za vojvotkinju Meghan Markle cijeli je svijet zapravo postao jedna velika, svjetska pozornica.

No unatoč tome, čini se kako bi se bivša glumica, koju je proslavila uloga odvjetnice u hit-seriji "Suits", ponovno mogla naći, ni više ni manje, nego u Hollywoodu.

"Sigurna sam da će ponovno snimati filmove. Zaista to mislim", izjavila je Meghanina filmska agentica Gina Nelthorpe-Cowne.

Gina, koja je Meghan predstavljala u svijetu šoubiznisa sve do dok glumica nije upoznala Harryja, usporedila je situaciju u kojoj se ona nalazi s pokojnom, Oscarom nagrađenom glumicom Grace Kelly koja je također odustala od glumačke karijere zbog udaje za monegaškog princa Rainiera.

Međutim, kao princeza, Grace je žudila za povratkom u Hollywood i želja za time dovela je do velikih razmirica s princom Rainerom, koji joj je strogo zabranio da prihvati ulogu u filmu slavnog redatelja Alfreda Hitchcocka, kao i sve ostale naknadne uloge koje su joj bile ponuđene.

Meghan Markle danas ima itekako važnu ulogu u kraljevskoj obitelji i pretpostavlja se da njezin povratak na filmske ekrane također ne bi bio dočekan s odobravanjem dvora.

No Gina, koja je s godinama postala Meghanina bliska prijateljica i bila je s njom tog dana kada je Meghan upoznala Harryja, tvrdi da članovi kraljevske obitelji neće moći spriječiti njezin povratak ako se ona za njega odluči.

"Ako Meghan želi ponovno snimati filmove, snimat će ih. Ona je odlučna žena koja zna što želi. Ona je žena današnjice, ima svoju slobodnu volju i ona je vođa", izjavila je Gina na jednoj londonskoj zabavi, piše Daily Mail.

Iako joj je najveću slavu donijela uloga u seriji, a u filmovima je snimila tek nekoliko manjih uloga, u slučaju povratka mogla bi se naći i na popisu glavnih glumica.

"Sigurno će raditi nešto ozbiljno. Više neće biti neozbiljna djevojka kakva je bila prije. Uostalom, sjajna je glumica", smatra Gina i dodaje da će se Meghanin holivudski povratak dogoditi nakon što postane majke jer zna da joj je to najveća želja.

"Biti će sjajna majka. Vrlo je brižna i pažljiva i to je vrlo vjerojatno jedan od razloga zbog kojih se Harry zaljubio u nju", otkrila je Gina.

Hoće li uistinu do velikog povratka Meghan Markle u Hollywood doći, pokazat će vrijeme.

dnevnik.hr