MATE RIMAC "Igoru Kreziću su njegovi zaposlenici govorili kako je lud, a on mi je spasio tvrtku"

Mate Rimac
Rimac automobili Press Kit

Nakon što je u serijala “Vjetar u kosi”, voditelja Aleksandar Stanković, mostarski poduzetnik Igor Krezić opisao kako je pomogao Mati Rimcu nakon samo dva dana poznanstva s 300.000 eura kako bi premostio jedan mjesec, o svemu se na svom Facebooku oglasio i sam Rimac koji je nahvalio Krezića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Neki su sada “otkrili” da mi je Igor Krezić pomogao (zapravo, koga lažemo – spasio mi je tvrtku i sve na čemu smo radili) kada mi je posudio 300.000 € dva dana nakon što smo se upoznali. I nije on neki milijarder – to je praktički sav cash koji je tada imao. Njegovi zaposlenici su mu govorili da je lud i da nikad neće vidjeti novce jer ćemo propast. I nisu bili daleko od istine – šansa za preživjeti bila je izuzetno mala. Samo oni koji su tada bili uz mene znaju koliko sam očajan bio i pitao svakog za pomoć, pa i čovjeka kojeg sam znao samo dva dana.

Igora je teško opisati – koliko je to ludo i posebno biće. I koliko je takvih njegovih djela za koja se nikad neće saznati. A cijela priča toga šta je tada bilo je dostupna ovdje. Dosta poučna", napisao je Rimac i objavio video.

Sadržaj se učitava...