MARINA PERAZIĆ OTKRILA ŠTO ZAMJERA SEVERINI 'Odvratna mi je'

Pjevačica Marina Perazić komentirala je za srpske medije karijeru pjevačice Severine Kojić.

– Uopće mi se ne sviđa Severinina karijera, odvratna mi je. Da sam na njezinu mjestu, potpuno drukčije bih egzistirala na estradi, a ne tako kao što ona radi. Napravila je dosta pogrešaka – kazala je.

Marina je kazala kako je potpuno drukčija osoba od Severine, ne misli i ne živi kao ona, pa joj je glupo ulaziti u detalje i govoriti što bi sve drukčije učinila.

– Mogu vam samo reći da smo nas dvije potpuno različite osobe – rekla je Perazić koja nije htjela komentirati svoju situaciju oko djeteta. Članica dua Denis & Denis nedavno je za 24 sata ispričala je kako je tijekom sudjelovanja u srpskoj verziji showa Farma bila plaćena 1500 eura tjedno, no uvjeti na farmi bili su loši. 

– Honorar nije isti za sve. Jedno od osnovnih pravila kada potpisuješ ugovor jest da ne smiješ, tijekom boravka u showu, s ostalim ukućanima podijeliti informacije o honoraru jer bi u tom slučaju nekima proradio ego, pomislili bi: “Zašto je ona plaćena više od mene?” – kazala je Marina.

Prvi put je u srpskoj “Farmi” izdržala deset tjedana, a drugi put čak četiri i pol mjeseca. Ne krije da je u show svaki put ušla isključivo zbog novca.