Marijanin otac Ivo: Moju kćer čeka soba u Kninu, može doći

Tajnim glasovanjem stanari su dali najviše bodova Nirmalu, Nemešu i Brandonu pa su oni ove nedjelje nominirani. Marijana je nominirana izravno od Velikog Brata zbog razbijanja i ponašanja na djevojačkoj večeri dok je pijana razbijala inventar kuće i vrijeđala stanare,  prenosi 24sata.hr.

Marijana je svjesna da bi mogla napustiti show pa je od Velikog Brata tražila da još jednom vidi Nemeša. I dalje je odlučna da više ne želi biti s njim jer njihova veza nema smisla. Čini se da je strah preuzeo kontrolu nad njenim ponašanjem pa sad hladnije razmišlja. Nije zanesena Nemešovim ljubavnim izjavama budući da ga nije vidjela već četiri dana. Smatra da je bolje da neke stvari prekine sada, a ne kasnije.

Boji se da bi mogla izgubiti sve ako se svega odrekne i ode u Beograd s Nemešom gdje će naići na njegove roditelje koji je ne žele u svojim životima niti igdje blizu svog sina. Ne želi se boriti za nešto što je unaprijed osuđeno na propast niti stati između Nemeša i njegove obitelji. Svjesna je da si je uništila život, ali ne želi uništiti i tuđe. Srce joj je, kaže, prazno.
Može se vratiti u Knin k ocu

Marijanin otac Ivo Kovačević za Story je rekao kako za Marijanu uvijek ima mjesta pod njegovim krovom. Kćer podržava, a najvažnije mu je da ona što prije napusti show kako bi mogao s njom popričati o svemu.

- Ona je moja kći, a ovdje u Kninu i dalje je čeka njena soba. Ima gdje doći, a tako će vjerojatno i biti - kaže Marijanin otac kojeg je njeno ponašanje i razbijanje jako začudilo jer inače, kaže on, nije takva.

Kovačević ima svoje mišljenje o Marijaninoj vezi s Nemešom, ali o tome će pričati s njom. O Nemešu nema nikakvo mišljenje jer ga ne poznaje pa nema ni potrebu razmišljati o njemu. Žao mu je što je na početku burno reagirao i smatra da je veza njegove kćeri s mladićem iz Požarevca njihov problem.