Marijana u depresiji jer Nemeš i ona nemaju dodirnih točaka u načinu života

Big Brother, tamara, seks, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Big Brother
Budući da je Soraja morala nekog poljubiti da bi dobila boju za kosu, krenula je spontano po kući ljubiti stanare, koji nisu smjeli pretpostaviti o čemu se radi. Pokušala je poljubiti Nikolu i Lestera, koji je i sam imao tajni zadatak, nije smio nikom dopustiti da ga poljubi devedeset minuta.

Lester donio Soraji boju za kosu

Uspješno je izbjegao Sorajin poljubac rekavši joj da ima alergiju na vodu u bazenu. Nikola joj se neko vrijeme opirao, ali na kraju je pristao i dopustio Soraji da ga poljubi. Nije u potpunosti ispunila dnevni zadatak, pa joj je Big Brother dao samo jednu boju za kosu, što njoj nije bilo dovoljno. Ema je dobila zadatak da umjesto Soraje poljubi Nemeša i Nirmala te Lestera. Prva dva dečka Ema je poljubila bez problema, no Lester je uspješno i nju izbjegao. Tako ni Ema nije uspjela, a Big Brother se smilovao Soraji i dao joj još jednu boju za kosu jer je Lester uspio proći svoj tajni zadatak.

Ema bi spavala s Nikolom jer Lester nema dovoljno iskustva

Nakon toga, u dvorištu su stanari komentirali kako se ljudi s vremenom mijenjaju, a Nirmal je predvodio u priči, optužujući Duška da je ulizica koja bi prodala i vlastitu majku za novac. Za to vrijeme, Ema je objašnjavala sustanarkama da bi najradije spavala s Nikolom, jer joj se čini da Lester nema dovoljno iskustva. Soraja je pametno konstatirala da je Lester idealan ako treba nježnost, a Nikola ako želi nešto agresivno. Nakon zafrkancije, uslijedile su priče o nominacijama.

Nemeš smatra da je ispao iz utrke za novac

Nominirani Nemeš smatra kako je atmosfera u kući odlična te ne osjeća nikakve tenzije. Dodao je i da bi mu bilo u redu da ostane, ali i izađe iz kuće jer smatra da je ionako iz utrke za nagradu već ispao. Naime, Nemeš je izjavio da je u kući radio ono što je htio, a ne ono što je trebao. Smatra da ga mnogi smatraju negativcem, ali nema kajanja. S Marijanom je vrijeme provodio sam u spavaćoj sobi, a ona je bila loše raspoložena.

Marijana u nedoumici, Nemeš i ona nemaju dodirnih točaka

On joj je rekao kako mu može sve reći, a ona se samo htjela isplakati, govoreći da bi joj bilo lakše da je s prijateljicom ili sestrom. Marijanu sve više muče nedoumice, jer je Nemešu govorila da njezin i njegov način života nemaju dodirnih točaka, a Nemeš je na to samo rekao neka se prepusti. Iako je Nemeš primijetio da u kući nema tenzija, Tamara ipak želi izaći vani, iako bi joj pojedinci iz kuće nedostajali. Nirmal je rekao da će mu biti jako čudno nazvati djevojku kad izađe i uhvati telefon u ruke. Bojana je počela razmišljati o tome kako šeće Knez Mihajlovom, a na to su se svi raznježili i prisjetili svojih omiljenih lokacija.
izvor: index.hr