Marijana se zasitila Nemeša, želi natrag svoj život i brak

Big brother cirkus bio bi najbolji naziv RTL-ova showa nakon najnovijih događanja u kući. Naime, nakon što su tijekom djevojačke večeri demolirali kuću, Marijana i Nemeš počeli su se svađati. Na sveopće iznenađenje ukućana nestašna Marijana umjesto pokore tražila je još više kavge, piše večernji list.

Nemešu je napomenula da se na djevojačkoj večeri poljubila s Brandonom, razjarila ga, a potom od njega tražila da se ne ljuti. Brandon je za to vrijeme sve promatrao sa strane, a Big brotheru je priznao da bi Marijanu, da nema Nemeša, vrlo rado pozvao da spava s njim. Djevojka iz Šibenika sigurno se zbog toga ne bi bunila jer je, očito, izgubila interes za zgodnog Beograđanina.

Umjesto o njemu u zadnje vrijeme stalno govori samo o braku kojeg je uništila dolaskom u kuću i svime što je napravila.

- Prvih pedeset dana bilo mi je prekrasno, dok su ljudi bili ljudi. Ja ponekad pomislim da mogu sve, ali skužila sam da sam sama i da mi je svaka pomoć dobro došla. Ne čekam više ono što sam ostavila. Ne mogu biti opuštena, u startu sam zaribala - govorila je Marijana Big brotheru kajući se zbog propalog braka. No, kuću svejedno nije odlučila napustiti nego je nakon dugog premišljanja rekla da će još malo ostati pa će je u nedjelju publika sama izbaciti. Ostali stanari njezine promjene raspoloženja gledali su u čudu!