MARIJANA POBJEDNICA BIG BROTHERA Nož u srce zabio joj Nemeš, utjeha joj 104.700 eura

Odluku je primila u šoku, zbunjeno gledajući voditeljicu Antoniju.

U super-finalu odmah su ispali Soraja, Brendon i Horvat.U kući je uz Marijanu ostao do kraja samo Duško.

Marijana je prva žena pobjednica Big Brothera.

- Netko je morao pobjediti. Žao mi je zbog mene, drago zbog Marijane - kazao je Duško.

Iz publike su se čuli zvižduci na spomen pobjednice iz Šibenika, pa je Antonia zavapila:

- Nemojmo bar sada biti Balkanci!

Marijani je u Beogradu podršku došao dati otac, što ju je rasplakalo. S njom je i došao u studio.

Marijana je dobila ček od 104.700 eura.

Dio sustanara nije joj ni čestitao pobjedu, među njima je bio i Nemeš.

U emisiju su nastupile i neke od glazbenih zvijezda iz regije poput novog benda Tonća Huljića i Petra Graše Madre Badessa koji su premijerno izveli dvije pjesme, Severine koja je otpjevala najnoviji singl „Brad Pitt" te srpske pjevačice Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Finalna emisija započela je kino projekcijom najboljih trenutaka iz Kuće na ozloglašenom Otpadu na kojem su se, prema priznanju nekih natjecatelja, rodila neka od najčvršćih prijateljstava među kandidatima.

Najviše reakcija izazvao je svojim izjavama Nemeš koji se posuo pepelom zbog pogrešaka koje je napravio.

- Odličan je osjećaj izaći u stvaran svijet. Informirao sam se dosta o svemu, a najviše mi je značilo što su me moji prijatelji dočekali kad sam izašao. Nitko od nas cijelo vrijeme nije imao povratne informacije iz Kuće i lako te pukne paranoja. I mojim roditeljima je drago da sam izašao isti, bili su pretjerano izloženi javnosti, oni zaista nisu bili spremni na sve ovo, govorio je Nemeš.

U razgovoru s voditeljicom Antonijom Blaće Nemeš je iznenadio javnost novim odnosom prema svojoj vezi s Marijanom. Po prvi put nakon izlaska iz showa pokazao je da njegova veza s Marijanom u Kući bila iracionalna, te da smatra da je u cijeloj priči bio naivan.

- Jako sam sretan što sam izašao dva dana prije.. Bojana i Đorđe su mi unutra pokušali ukazati na neke stvari, no tamo nitko nije mogao doprijeti do mene. Marijana je glavna zvijezda i glumica ovog serijala, ja sam imao devetku iz glume na fakultetu, ali ona zaslužuje najmanje 15, s ironijom je kazao.

- Moja je greška bila što nisam htio vidjeti što se nalazi ispod tepiha. Ja sam to vidio kao jednu romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune, ali sada ja režiram, govoirio je očito naglo odljubljeni Nemeš, dok su se s Marijaninog lica u Kući mogle čitati ljutnja i razočarenje.

- Nije da nisam očekivala da će se Nemeš okrenuti od mene kad izađe iz Kuće. Ja sam u showu pokazala više nego što sa smjela, ali sve je bilo istinito. Za ono što sam činila u afektu ispričala sam se na vrijeme. U Nemeša sam se iskreno zaljubila, zaključila je pobjednica.

Nakon spektakularnog finala Marijana je odvedena na kratko savjetovanje sa službenim psihoterapeutom koji je ju je ukratko upoznao sa situacijom koja ju čeka u stvarnom svijetu. Kako će se nositi s osudama javnosti, Nemešovom hladnoćom, ali i popularnošću, te zarađenim novcem - to će se vidjeti u budućnosti.

izvor: slobodna dalmacija