Marijana: Obitelj mi je rekla da ne idem u BB jer ću ih izgubiti

Emin odlazak iz kuće sve stanare je naveo da razmišljaju o svom ponašanju. Bojana se svom silom trudi objasniti da Emi nije dala bodove s namjerom da ju izbaci. U razgovoru s Vladimirom priznala mu je da mu pola toga vjeruje, a pola ne. Za to vrijeme Marijana i Nemeš razgovarali su o svojoj vezi u spavaćoj osobi.

- Obitelj me preklinjala da ne uđem u kuću Velikog Brata. Napominjali su mi da ću ih izgubiti, što se i dogodilo. Voljela bih da sam te upoznala ranije, ali ti bi onda bio balavac - rekla je Marijana.
Ema otrovnu strelicu ispalila u Nirmala

Stanarima se obratila i Ema kako bi jednom od bivših sustanara ispalila otrovnu strelicu. Odlučila je da će to biti Nirmal. No, prije nego što im je to obznanila rekla je ponešto o svakom ukućaninu i dodala da nikome od njih nije ništa zamjerila.

Što se tiče Nirmalove otrovne strelice, on će sljedećih par dana morati slušati i ispunjavati sve Sorajine zahtjeve, a uz to će joj se obraćati s Vi. Ni Nirmal, a ni Soraja nisu zadovoljni s ovom otrovnom strijelom jer se i inače nastoje izbjegavati. Oboje su u ispovjedaonici iznijeli svoje stavove o otrovnoj strelici, a Soraja je još dodala koliko je Ema veliki čovjek kad nikome od ukućana nije ništa zamjerila. Horvat smatra da je Ema dobro izabrala u koga će ispaliti otrovnu strijelu.
Brendon bi htio s Nirmalom na fitness

Dok su razgovarali u dnevnoj sobi, Brendon je rekao Nirmalu kako se nada da će se i izvan kuće družiti te da bi mu bilo drago da zajedno idu na fitness. Lester smatra da Brendon otkad je ušao u kuću stalno mijenja stavove.
Ema na razgovoru kod psihologa

Nakon povratka u Hrvatsku, Ema je zatražila razgovor s psihologom, piše srpski Alo. Naime, dok su je novinari Alo-a zvali kako bi je zamolili za komentar, Ema im je rekla kako ne može razgovarati s njima i proslijedila ih ženskoj osobi za odnose s javnošću koja je objasnila da Ema ne može davati intervjue dok ne razgovara s psihologom. Iz produkcijske kuće Emotion za Alo su komentirali kako po napuštanju kuće svatko ima pravo zatražiti razgovor s psihologom.

izvor: 24sata.hr