Marijana: Mislila sam da neću moći izdržati bez svoje kćeri

Nakon što je Nemeš napustio kuću Marijana nije mogla zaspati sve dok kraj sebe nije stavila njegovu sliku. Na taj način poslala je poruku svom dragom, koju je sljedeći dan još 'podebljala' tako što je nosila i majicu s njegovim likom.

Duško ju je tijekom dana pitao što je dobila u Pandorinoj kutiji, a ona mu je otkrila da se radilo o pozivu od doma. Rekla mu je da joj je nakon toga bilo jako teško. On se s njom složio i dodao da misli kako je njoj bilo najteže jer je majka malog djeteta.

- Ja sam siguran da moja Radojka ne bi izdržala bez djece - rekao je.

Marijana mu je rekla da je ona isto za sebe mislila kako neće moći bez kćeri sve dok se nije odvojila od nje.

- Više se nikad ne planiram odvajati od djeteta - zaključila je.

Tada se u raspravu uključio i Horvat koji je rekao da ju kćer sigurno gleda na televiziji, a Brandon je dobacio kako sigurno ne gleda sve i da joj nekad sigurno pokriju oči. Svi su se nasmijali, a Brandon se uozbiljio i rekao da će Marijana svojoj kćeri sve moći objasniti kako bude odrastala
Brandon se ošišao

Duško je rekao da je normalno da Brandon mijenja izgled pa mu je pomogao da se ošiša. Dodao je i kako je to još jedna Brandonova predstava i da je to njemu lijepo. Horvatu je novi izgled njegovog sustanara jako čudan, ali nije mogao definirati sviđa li mu se ili ne.

Soraja je bila suzdržana, a Marijani je bilo bolje dok je Brandon imao više kose.
Razgovor u četiri oka

Brandon i Soraja dugo su razgovarali u dvorištu jer je nju zanimalo njegovo mišljenje o nekim njenim postupcima. Pitala ga je je li pretjerala kad je branila Horvata i Duška nakon što ih je Bojana napala poslije izlaska iz kuće. Nirmal joj je tada rekao da Horvat nju nikad tako ne bi branio pa je nju zanimalo što Brandon misli o tome. On se pak složio s NIrmalom, ali je i dodao da je Horvat takav da ne bi ni sam sebe obranio. Na kraju ju je smirio i rekao joj da je ona dobra osoba.
'Marijanina pobjeda bila bi sramota'

Soraja, Brandon i Duško pričali su o tome tko bi trebao pobijediti u showu. Soraja bi da pobjede Duško, Horvat ili Brandon, ali misli da bi tek kod Duška nagrada bila u pravim rukama. Dodala je i da bi Marijanina pobjeda bila velika sramota.

Brandon se s njom nije složio jer on ne misli da je Duško 'prosjak', a rekao je i da ostalima treba novac.

- Tebe svi ukućani mrze i tvoja pobjeda ne bi bila u redu - odbrusio je tada Duško Brandonu i rekao mu da ga više ne komentira.

Brandon je tada Duška nazvao dosadnim i napornim. Soraja ih je pokušala pomiriti, ali nije uspjela. Rekla je ipak da nije istina da Brandona svi mrze.

izvor: 24sata.hr