Marijana kao Marija Magdalena

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Antonija Blaće prokomentirala nam je ovaj društveni fenomen i pokušala objasniti kako je moguće da je žena kojoj svatko ima nešto za prigovoriti u superfinalu osvojila čak 61 posto od ukupnih glasova.

Smatra kako je upravo Nemeš izvojevao pobjedu za Marijanu svojom izjavom te kako je cijelu dramu mogao "izrežirati" malo nježnije, javlja RTL.

Marijana je ostala bez supruga koji joj danas javno poručuje da ne želi ni nju ni novac koji je osvojila, bez dečka koji je pobjegao mami pod suknju, ali ne i bez oca, kod kojeg trenutno pokušava pohvatati konce svog turbulentnog života.

Fenomen Marijane Magdalene puno je više od puke pobjede u realityju. Mala žena iz Šibenika uspjela je nešto što su godinama pokušavali i političari i vječni optimisti - ujediniti Balkan, pa makar na jednu večer.

Svi koji su se žalili na nju trebaju shvatiti da očito i među njima ima onih grešnih i punih oprosta jer su upravo oni ti koji su odlučili da je upravo Marijana oštećena u cijeloj priči.

Nemeš nije na vrijeme shvatio da život piše drame, osjećaji pobjeđuju, a ljubav nema cijene. Sama i ostavljena, Marijana je dočekala kraj kao dvostruka pobjednica - i stvarna i moralna.

Emocije kojima smo svjedočili u dosad najbizarnijoj sezoni Big Brothera neće se tako lako slegnuti, pogotovo ne među dežurnim licimjerima, na čelu kojih, sve se čini, stoji upravo muškarčina Nemeš!