MARIJANA BATINIĆ 'Smrtni slučaj dragog prijatelja i bolest bliske osobe, takvi događaji ti opale šamarčinu'

Marijana Batinić, intervju
Instagram

Stiže nova sezona hita 'Ljubav je na selu', a uoči prve emisije Marijana Batinić za Gloriju govori o karijeri, bračnoj sreći, roditeljstvu, srećama i tugama koje su joj obilježile početak godine... Duhovita i karizmatična Splićanka karijeru je započela tijekom tinejdžerskih dana - i otad ne staje.

Hit RTL televizije uskoro stiže na male ekrane, u nedjelju ćemo gledati novu sezonu showa 'Ljubav je na selu', a Marijana Batinić jedva čeka da krene show kojeg je na definitivno postala zaštitno lice. Teško bismo u ulozi voditeljice hit emisije mogli zamisliti ikoga drugoga, Marijana neposrednošću i duhovitim, toplim pristupom ljudima iz showa i sudionika izvlači ono najbolje.

'A tko ne bi bio spreman za ljubav?', pita Marijana i nastavlja opisujući atmosferu na snimanjima RTL-ovih uspješnica 'Ljubav na selu' i 'Život na vagi'. 'Rijetko se spominju ljudi iza kamere, a upravo su oni zaslužni za dugovječnost 'Ljubavi na selu' i veliki uspjeh 'Života na vagi'. Atmosfera na snimanjima je sjajna, s nekim ljudima radim dugi niz godina, toliko vremena provodimo zajedno da su mi postali obitelj.

Svašta smo prošli na terenu. U ovih 10 sezona, privatni životu su nam se drastično mijenjali, neki suradnici su otišli, neki došli, nekolicina nas je ostala i ne damo se, zreliji smo ljudi, pa se danas smijemo stvarima oko kojih smo se nekada živcirali, više se ne prepiremo jer si čitamo misli, a i dalje se jednakim žarom trudimo izvući maksimum na svakom snimanju. Ne žalim ni dana što radim ovaj posao više od 20 godina. Kad jednom zavoliš televiziju, ta veza nikad ne prestaje', priča Marijana.

Marijani godina nije počela najbolje, kako je sama napisala na Instagramu, 2020. joj je opalila 'šamar' i podsjetila je na propuštene trenutke i nepotrebne drame. Podrobnije nam je objasnila što se dogodilo. 'Smrtni slučaj dragog prijatelja i bolest bliske osobe, dvije potresne vijesti na prvi dan nove godine. Takvi šokantni događaji ti opale šamarčinu i podsjete te na propuštene trenutke i gubljenje vremena, energije i živaca na nevažne stvari', rekla je voditeljica.