Marija Šerifović u Splitu na proljeće naredne godine

Marija Šerifović koncert
Hercegovina.info

Novi termin koncerta Marije Šerifović na splitskim Gripama zakazan je za subotu, 17.4.2021. godine. Kupljene ulaznice za koncert, koji je prvotno odgođen za 23. svibnja, zbog preporuka Nacionalnog stožera i cjelokupne situacije nastale pojavom korona virusa, prebacuje se na iduću godinu, a kupljene ulaznice za koncert vrijedit će i za novi datum.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog solističkog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, Marija je, na oduševljenje svojih fanova, napokon zakazala i svoj prvi solistički koncert u Splitu, no nakon razmatranja situacije u dogovoru s organizatorom koncerta, agencijom Mars Koncerti, koncert se prebacuje na 2021. godinu.

"Pomicanjem datuma održavanja koncerta dajemo svima šansu da dođu, ali i da prije svega budu sigurni da se ništa nepredviđeno neće dogoditi. Svojoj publici poručujem da čuvaju energiju jer će Gripe 2021. gorjeti", poručila je Marija Šerifović.

Za sve one koji su ulaznice već kupili, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti u zadanom roku od srijede, 8.7. do utorka, 21.7. na prodajnim mjestima Eventima gdje su ih i kupili, a ukoliko su ulaznice kupljene putem stranice Eventim.hr, neka se jave na [email protected], navodi se iz Dallas recordsa.