MANUELA ŽULJ IZ POSUŠJA OBJAVILA PJESMU Sve to radim iz čiste ljubavi i gušta

Manuela Žulj
Manuela Žulj

Manuela Žulj iz Posušja objavila je svoju prvu pjesmu imena “Svemir” koja je svjetlo dana ugledala 13. travnja. Ona je inače magistrica kineziologije te vodi svoj plesni studio “Dance Academy ZvrK” u sklopu kojeg trenira djecu i odrasle.

Kaže kako je glazbom i sportom okružena cijeli život te kako se sprema još pjesama koje su zapisane u bilješkama i diktafonu, ali je sve na čekanju zbog trenutne situacije.

Tekst i glazbu ove pjesme napisala je Manuela, a aranžman potpisuju Manuela i Gabrijel Prusina.

Sadržaj se učitava...

Iz hobija i zabave nastupa u Origami bendu zajedno sa Igorom Durakovićem, Martinom Zlopašom i Nikolom Kovačićem svaki put kada imaju vremena da se okupe na istoj lokaciji.

“Isprva su bili samo njih trojica i moram reći da sam bila jako sretna što su me pozvali u svoj mali akustični svijet jer je s njima jako ugodno pjevati. Iako nemamo puno proba niti svirki, ti mali rijetki trenutci stvarno puno znače. Igor Duraković je glazbenik iz Širokog Brijega kojeg jako cijenim. Uz to što je vrhunski glazbenik on je prvenstveno naš veliki prijatelj. Martin Zlopaša je jedno predivno biće iz Posušja koji mi je blizak poput brata.  Nekada prije je svirao u posuškom bendu „Infuzija“, a sada aktivno svira s bendom „Mnogi Drugi“ iz Zagreba. Nikola Kovačić bivši je bubnjar benda „Pešes“ iz Širokog Brijega, jednostavno rečeno - majstor svog zanata.”

Mladu glazbenicu smo pitali da nam objasni kako je nastala pjesma, te koliku ulogu glazba ima u njenom životu.

Ova pjesma je zapravo nastala kao poklon za rođendan i jako mi je prirasla srcu. U to vrijeme sam „slučajno“ srela Gabrijela Prusinu iz Mostara, kojeg poznajem dosta dugo, te kroz priču s njim o njegovom Groove Recording Studiu odlučila sam se malo okušati u tom području. S Gabom mi je bilo jako ugodno raditi, osjećala sam se kao kod kuće i ovim putem mu se zahvaljujem na uloženoj energiji da bi pjesma zvučala baš onako kako sam zamislila”, kaže Manuela za hercegovina.info te dodaje:

“Glazbom i sportom sam okružena cijeli život i nikako ih ne mogu razdvojiti na primarno i sekundarno. Također ne mogu reći da sada imam druge prioritete jer sam objavila pjesmu. Sve to radim iz čiste ljubavi, gušta i jer se ukazala prilika da svoje ideje zabilježim u boljoj kvaliteti i podijelim ih s prijateljima.”

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.