VIDEO  Let 3 predstavio 'najstarije svjetsko pismo' - ŠČ

Let 3 ŠČ
Fanko Kelam

Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu 'Mama ŠČ' grupe 'Let 3'. 

Jedni od favorita ovogodišnje 'Dore' prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

"'Mama ŠČ' je božja pjesma, a naš nastup na 'Dori' će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo", tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: "ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na 'Dori' ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona".

Sadržaj se učitava...

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na 'Dori'. Uz pristojnu dozu golotinje.

Dok njihova antiratna pjesma 'Mama ŠČ', čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi sa trendova na YouTube-u, 'Letovci' svoj nastup na 'Dori' 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što nas očekuje tjedan dana kasnije na 'Antivalentinovu #8' u zagrebačkom Domu sportova, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.