VIDEO  LET 3 IMA KONKURENCIJU Francuska predstavnica novi favorit Eurosonga

La Zarra

Francuska je prije nekoliko dana odabrala svoju predstavnicu na Eurosongu. La Zarra će predstavljati Francusku na 67. Eurosongu pjesmom "Évidemment".

Pjesmu “Évidemment” napisala je sama pjevačica, a producirao ju je dugogodišnji suradnik Benny Adams. Kao koproducenti potpisan je dvojac Banx & Ranx koji stoje iza hitova za izvođače kao što su David Guetta, Dua Lipa i Ellie Goulding, piše N1.

Rođena u Quebecu, porijeklom Marokanka, La Zarra pjesmu opisuje kao pravu francusku šansonu o univerzalnom pristupu ljubavi, važnosti ljubavi prema sebi i težnji ka postizanju sreće.

Na službenom kanalu Eurosonga na YouTubeu u samo nekoliko dana prikupila je više od pola milijuna pregleda. Gledatelji su oduševljeni njenom pjesmom.



Mnogi u komentarima pišu da zaslužuje samo najviše ocjene (12) i da je apsolutni favorit. Neki pjesmu nazivaju remek djelom. Promatrajući službeni kanal na YouTubeu zasad je najgledanija norveška predstavnica Alessandra s 1,8 milijuna pregleda.

Na drugom mjestu su hrvatski Let 3 i španjolska izvođačica Blanca Paloma s podjednakim brojem pregleda, oko 1,4 milijuna. Treće mjesto zauzeo je belgijski predstavnik Gustaph, a četvrto La Zarra koja već ima blizu 600 tisuća pregleda u samo tri dana.

Prema anketi na stranicama Eurovizije prvo mjesto favorita zauzima Ukrajina, a slijedi Švedska. Francuska, koja se tek neki dan priključila natjecanju, već se digla na 11. mjesto. Naš Let 3 još je u gornjoj polovici liste, na 15. mjestu.

Francuska je dosad pet puta pobijedila na Eurosongu, a posljednji put 1977. godine.