VIDEO  LEPRŠAVI ZVUK Bohemija novim singlom najavljuje treći album

Bohemija levo oko
Bohemija

Niški sastav 'Bohemija' predstavlja čistu magiju od pjesme 'Levo oko' i najavljuje treći studijski album 'Putujemo', koji će biti objavljen do kraja jeseni za Pop Depresiju/Kišobran. 'Levo oko' dostupno je na bandcamp-u i svim digitalnim platformama, a režiju spota uradio je Vladimir Đorđević.

Singl 'Levo oko' sniman je u studijima 'Krokodil' u Pančevu i 'Šamarčina' u Vrbasu, a toplina oba prostora i talenat snimatelja Petra Stevanovića i Roberta Telčera osjeća se u svakoj sekundi pjesme. 

Janko Džambas autor je glazbe i teksta, a producentski guru Milan Bjelica uz pomoć Janka i maestra Petra Stevanovića pjesmu je pretvorio u 'Kurtis Mejfild džemuje sa Balanesku kvartetom na novoj pjesmi Džona Lenona'. Kuriozitet je da je demo verzija ove pjesme trajala duplo duže od finalne (da, Bjelica ne voli soliranje), navodi se iz Kontra.rs.

Sadržaj se učitava...

Što se spota tiče, sve je tu jasno. Valjda. Janko je dostavljač iz svemira, znate za Borbu prijestolja u tom biznisu i slogan 'Ovo je sada ono?' i traži svoju dragu. Radni naslov spota je bio 'Janko je pao s Marsa'. U akciju je krenuo, logično, sa Stare planine, usput se divio prirodi, prošao kroz cijeli Niš, popio pivce ili dva, smetao rekreativcima i na kraju našao djevojku u mračnoj komori. Da, tu je bio i pas. Sretni kraj! Uželjeli smo se svi toga, zar ne?

'Bohemija' je do sada objavila dva studijska albuma - 'Sve naopako' (2017.) i 'Nasmeši se i reši se?' (2019.) za koje je dobila odlične kritike širom regije. Njihovi (rijetki) koncerti su tek priča za sebe: tona pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od psihodelije s obe strane oceana i nevjerojatan osjećaj za melodiju i savršenu pjesmu. 

I šest posebnih ljudi na bini. Treći studijski album 'Putujemo' najbolji je album u karijeri 'Bohemije' - raskošan, topao i veselo-tužan. "Vjerujte nam na riječ još nekoliko tjedana, uskoro ćete se uvjeriti i sami", poručuju iz Kontre.