KONTROVERZNA KUĆA Krim-dosje Big Brothera

Kako vrijeme odmiče, mediji objavljuju sve kontroverznije detalje iz života pojedinih stanara, a regionalna družina koja živi život pred gomilom kamera pod sloganom "Ljubi bližnjeg svoga" polako se pred očima gledatelja pretvara u ekipu sumnjive prošlosti, koju im je servirao "Veliki brat" ne bi li zagolicao njihovu znatiželju i "natukao" postotke gledanosti.

Prve je polemike, već u samom startu emitiranja "Velikog brata", izazvalo ime stanara Georgea Rkmana kojega su forumaši na internetu počeli identificirati s istoimenim ratnim zločincem osuđenim prije 15 godina u Hrvatskoj.

Ubrzo se pokazalo kako "BB" George nema veze s imenjakom, a glasine je demantirao i Miroslav Rožac s osječkog Županijskog suda rekavši kako je osuđena osoba rođena 3. veljače 1956. godine. "BB" stanar, inače taksist iz Newcastlea, rođen je 1971. u Njemačkoj, pa su s priopćenjem požurili i u producentskoj kući "Emotion" naglasivši kako je njihov "George Rkman državljanin Velike Britanije i nema nikakve veze s osobom osuđenom za ratne zločine".

No, "Emotion" do sada nije uputio ni jedan demanti o Soraji Vučelić koja se javnosti predstavila kao Hrvatica s boravištem u Beogradu, a mediji su obznanili kako je zapravo riječ o djevojci koja je najveći dio života provela u Baru u Crnoj Gori.

U Baru je, osim brojnih veza s imućnim muškarcima, pamte i po prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala njezina prijateljica Afrodita Berišaj kad je Soraja izgubila kontrolu nad automobilom i zabila se u drvo. Soraju, objavili su srpski mediji, prati još jedna priča u kojoj navodno nije kazneno odgovarala -prije tri je godine u jednom noćnom klubu u Baru nožem izbola djevojku kojoj, na sreću, nije nanijela teže ozljede, pa je žrtva danas živa i zdrava.

Pa ipak kontroverznu stanarku, za kojom čezne poljoprivrednik Duško Bogdanović iz Galibabinca, nakon izlaska iz "BB" čeka sud jer ju je jedan beogradski profesor tužio zbog fizičkog napada u avionu za Dubai. Soraja je profesora ošamarila i polomila mu naočale jer je svoju petogodišnju kćerkicu smjestio na sjedište pokraj njezina.

Intervenirali su stjuardesa i kapetan, a Duškovu je miljenicu nakon slijetanja u Dubai dočekala tamošnja policija i pritvorila je na jednu noć.

Profesionalni vatrogasac i vlasnik farme pasa Dražen Bogdan iz Svetog Ivana Zeline 2003. ispalio je tri metka u pravcu supruge Vesne u njihovu domu, a prava meta je, branio se poslije na policiji, bio smrdljivi pas koji je htio ući u kuću. Policija je protiv Bogdana podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja supruge u opasnost, što je Bogdana, potužio se, jako zaboljelo jer mrzi nasilje, pogotovo u obitelji.

- Uzeo sam pušku i ispalio tri metka kako bih zaplašio psa i spriječio ga da uđe u kuću. Pas se uplašio i skotrljao niz stepenice, a supruga je u tom trenutku razgovarala telefonom sa svojim ocem i rekla mu da ja pucam. Ušao sam u kuću i čuo kako mu to govori, pa sam joj, ne znajući da je s druge strane moj tast, iz ruke uzeo slušalicu i spustio je. Tast se uplašio, nije znao šta se događa, pa je pozvao policiju - ispričao je Dražen Bogdan.

izvor: slobodna dalmacija