VIDEO  Klapa Cambi i Neno Belan udružili snage i napravili ljetnu laganicu

Klapa Cambi i Neno Belan udružili snage i napravili ljetnu laganicu
Darija Opačak

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, 'Cambi' se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom. Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio u izvedbi svoje uspješnice 'Oceani ljubavi'.

"Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu 'Burratino' 2010. godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom 'Oceani ljubavi' i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz 'Cambi-ja' s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da 'Oceani ljubavi' postaju već jedan klasik pop glazbe", riječi su Nene Belana.

Sadržaj se učitava...

Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala 'Cambi-ja' isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj prošlog tjedna u trogirskom akvatoriju, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.

Malena dva otočića Čelice postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali 'Cambi-ja' Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Dobitnica nagrade 'Zlatni Studio' za novo kazališno lice i solisti 'Cambi-ja' ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a nadamo se da će i sve vas koji ćete slušati i gledati 'Oceane ljubavi'.