Josipa Lisac sutra pred sarajevskom publikom

josipa lisac
Unikatna pojava glazbene scene Josipa Lisac pred sarajevsku publiku stiže sutra, kada će u Domu Mladih s početkom u 20.30 sati održati svoj koncert.

Prepoznatljiva po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi, a njezini koncerti, postali su vrlo ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja.

Ulaznica za sjedenje ima još vrlo mali broj, a zbog velikog interesa u prodaju su puštene i ulaznice za stajanje koje je moguće kupiti na prodajnim mjestima u sustavu kupikartuba, platou Skenderija, te Artikulacija/BKC.

„ Znate kako je to kod mene, uvijek je drugačije i nikad nije isto. Drago mi je ponovo doći u Sarajevo, bit će muziciranja, igre, improvizacije... A kao i ranije, i ovaj put slavimo pjesmu", izjavila je Josipa Lisac za Dnevni avaz uoči sarajevskog koncerta.
Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenutci, na to sam ponosna", kazala je Josipa.
Generalni sponzor koncerta je Antique, brončani Pfanner, Džajić commerce i hotel Hills, u kojemu će Josipa sa svojim timom boraviti za vrijeme posjeta Sarajevu.