''JOŠ ČUVAM TVOJE KASETE'' Mostarski pjevač otkrio s kim priželjkuje duet i gdje nastupa za doček Nove godine

Adi Šoše
Adi Šoše/Instagram

Da Bosna i Hercegovina ima nebrojeno puno glazbenih talenta, dokaz je i Adi Šoše. Ovaj mladi i nadareni Mostarac svojim glasom, emocijom i pjesmama penje se ka vrhu glazbenih ljestvica. Šira javnost upoznala ga je 2019. kada je sudjelovao u regionalnom natjecanju „Zvezde Granda“, koje mu je, osim popularnosti, donijelo i priliku da postane glavni vokal grupe „Miligram“. Iako se u ovoj ulozi snašao i više nego dobro, Adi je, ipak, odlučio nastaviti solo karijeru. Kao rezultat toga stigle su pjesme „Šteta, zar ne“, “Nije lako biti ja“, a nedavno i balada „Ne dam te“. Pjesma je vrlo brzo pronašla put do publike, a Adi je za Azru kazao kako je zadovoljan konačnim ishodom.

''Zadovoljan sam prilično, prošla je točno onako kako sam očekivao. Pjesma je sporo rastuća, trebat će joj neko vrijeme da „nalegne“ još, ali ću je pjevati na stadionu jednog lijepog dana, vjerujte mi'', kazao je Adi.

Često slušamo komentare kako su Vaš glas i emocija melem za dušu. Koliko Vam je važno da pjesma, prvenstveno, dopre do Vas? Koliko Vaše duše ima u svemu što radite i stvarate?

''To je, zapravo, najbitnije. Ako ne osjećam pjesmu, vrlo teško mogu ugraditi dio sebe u nju, samim tim ne mogu joj dati 100% sebe. „Ne dam te“ sam potpuno proživio, jer se poklopila s nekim privatnim događanjima, tako da sam dao sve što sam mogao. Sad je na njoj da živi i da se bori''.

Više puta ste isticali kako posebno uživate u izvedbama i pjesmama Halida Bešlića. Hoće li doći do neke suradnje, jeste li ikada zamišljali kako bi to izgledalo?

''Ja sam uvijek otvoren za suradnje ako imaju ikakve logike. Uvijek ću se diviti Halidu Bešliću i rado ga slušati, ali mislim da ta suradnja nije dohvatljiva zbog faza u karijerama. Ja, ipak, još grebuckam po površini dok je on etablirana balkanska zvijezda. Ali, tko zna, možda bude čitao ovo pa me zovne. Halide, ako čitaš, znaj da te volim i da još imam tvoje kasete u trećoj ladici komode!''

Kakvi su planovi za predstojeću godinu? Gdje ćemo Vas gledati i slušati u novogodišnjoj noći?

''Za predstojeću godinu je aktivnost prioritet, svirke idu već odlično. Ova godina je bila jaka, očekujem da će iduća ići još snažnije, jer ćemo ući konačno u Srbiju s nekim projektima, imamo turneju po čitavoj Hrvatskoj i BiH, očekujem velike pjesme koje će mi obilježiti karijeru, ali uz sve to se nadam da ću ostati živ i zdrav, jer džaba mi svi ovi planovi bez toga. Za Novu godinu smo u Tuzli na trgu kao predgrupa „Zabranjenom pušenju“, a reprizu smo u Mostaru na trgu kao glavni dio programa. Život je lijep trenutno, nema što, nadam se da će potrajati istim tempom. Vama i vašim čitateljima želim sretnu i uspješnu Novu godinu, borite se ljudi i samo hrabro!'', zaključio je Adi.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.