JORDAN ODAK Čekam nove pobjede za novu inspiraciju

Jordan Odak
Privatni album

Nakon što je hercegovina.info prenijela njegov video, u kojem je obradio pjesmu Željka Bebeka "Ono nešto naše" te je posvetio Marinu Šegi nakon fantastične utakmice protiv Srbije, Čitlučanin Jordan Odak pokupio je brojne simpatije na društvenim mrežama od brojnih navijača Kauboja, kako u Hrvatskoj, tako i u Hercegovini.

Nakon toga uslijedio je i drugi video, nakon dramatične pobjede hrvatskih rukometaša nad Njemačkom koji je također oduševio mnoge.

S "hercegovačkim Lukom Bulićem", kako smo ga prozvali, porazgovarali smo danas, uoči dvoboja sa Španjolskom.

"Kao prvo iskreno Vam hvala jer bez Vašeg portala pjesme bi vjerojatno ostale kao zafrkancija s prijateljima na Facebook-u za što su, u stvari i bile predviđene. Apsolutno mi je nevjerojatno da se ljudima toliko svidjelo. Ja pišem pjesme dugi niz godina jer to volim i to je uglavnom bilo, što bi se reklo za svoju dušu. U zadnje vrijeme se javila ideja da sve objedinim u jednu zbirku pjesama koja bi mogla ugledati svjetlo dana do kraja ove godine. Što se tiče pjesme posvećene našem Brotnjaku Marinu Šegi, znao sam da je njemu mjesto u reprezentaciji i bilo mi je žao što ne brani. Nakon utakmice sa Srbijom pjesma je jednostavno izišla iz mene u desetak minuta. Uzeo sam gitaru, to snimio, stavio na Facebook i to je to."

Reakcije su bile odlične.

"Mislim da ste vi prvi portal koji ju je objavio, zatim ostali portali, pa onda portali u Hrvatskoj, i onda je uslijedilo nešto što zbilja nikako nisam očekivao. Počele su stizati poruke sa svih strana. Ljudima se to jako svidjelo", kaže Jordan za hercegovina.info.

Nakon utakmice protiv Njemačke, kasno navečer stigla je i pjesma "Moj Marine" (Moj Ivane), koja je obuhvatila i druge igrače reprezentacije. Kako je pak do nje došlo?

"Nakon trilera protiv Njemačke, to je tek posebna priča. Imao sam već napisanu pjesmu tri sata prije utakmice i upravo je nevjerojatno da je ispala skoro proročka. U čitavoj pjesmi promijenio sam samo jedan stih u refrenu. Prva varijanta je glasila: "Moj Marine pobratime mio, svašta si im noćas obranio. Na kraju sam promijenio u "Moj Marine pobratime mio, na kraju im fino zapaprio".

Inače ste veliki zaljubljenik u rukomet?

"Volim sve sportove, i sam se rekreativno bavim sportom, ali rukomet je posebna priča upravo zbog dinamičnosti i brzine događanja na terenu, a svaka utakmica Hrvatske reprezentacije, posebno kad završavaju kao ove na prvenstvu su pravi praznik u kući."

Hoće li ovakve stvari od sada postati učestale?

"Zavisi kakav će ishod biti u polufinalu i finalu. Ja se nadam pobjedama u obje utakmice, a s tim i novim inspiracijama za nove pjesme", kazao je u razgovoru za hercegovina.info Jordan Odak.