Johnny Štulić završio sabrana djela, izdaje i CD sniman u Mostaru

  Johnny Štulić završio sabrana djela, izdaje i CD sniman u Mostaru
Sabrana djela legendarnog Branimira Johnnyja Štulića trebala bi izaći do kraja ovog mjeseca, piše beogradski Blic. Paket koji se priprema sadržavat će čak petnaest knjiga bivšeg frontmena Azre i dvostruki CD sa glazbom koja do sada nije bila objavljivana.
Na glazbenom CD-u bit će snimka sa koncerata Štulića i Azre u Mostaru i Banjaluci, a kako tvrdi Bane Gojković, vlasnik izdavačke kuće, Johnny sam crta omote za svoja djela.

- Nedavno sam bio kod Johnnyja u Nizozemskoj i on je dobro. Predano radi na omotima za knjige i CD. Uspjeli smo se dogovoriti da uz komplet njegovih književnih djela ide poklon CD sa koncerata u Mostaru i Banjaluci, koje je radio devedesete godine. Koncert u Mostaru je bio mirniji i tu je izvodio uglavnom balade i obrade tradicionalnih pjesama, a u banjalučkom Boriku je bio sa tadašnjom postavom Azre. Johnny je napisao i propratni tekst koji prati izdanje ovog CD-a, u kome otkriva što se dešavalo tih godina - kaže Gojković i dodaje da su oba koncerta bila dio njegove političke kampanje koja se zvala "Ne pokaži da si ufitiljio“, kojom je pokušao preduhitriti događaje koji će se uskoro dogoditi u bivšoj Jugoslaviji.

- Sve je napisao u heksametarskom stihu u svom maniru. Sabranim djelima dodao je i svoj novi prepjev u heksametru poznatog djela Dragoslava Mihajlovića "Kad su cvetale tikve“. To će biti petnaesta knjiga u okviru njegovih sabranih djela. Plan je da se djela pojave do kraja svibnja, a u lipnju ćemo napraviti promociju u novom klubu "Ilegala“ - kaže Gojković za Blic.