JASMIN STAVROS OTVORENO Uzimao sam opijate, vidio da moji prijatelji umiru kraj mene, dotakao dno života

Jasmin Stavros
Cropix

Domaće su zvijezde pred kamerama In magazina otvorile dušu i ispričale neke od najtežih trenutaka koje su doživjele.

Jasmin Stavros otkrio je kako je jednom dotaknuo dno života, Lepa Brena prisjetila se svojih nastrašnijih dana, a Sandra Perković ispričala što ju je izvuklo iz ponora kada je mislila da je kraj.

‘‘Bilo je izuzetno teških momenata u mom životu, mislim da svaki čovjek ima užasnih momenata u životu, međutim ja sam osoba koja se bori s negativnostima, procesuiram to na jedan veoma zdrav način‘‘, ocijenila je Brena. 

‘‘Moram priznat‘ da je bilo perioda kad sam uzimao opijate, kad sam uzimao alkohol, moram priznati, da lažem nema smisla! Onda sam vidio da moji prijatelji umiru kraj mene, ja sam dotakao dno života! Baš sam bio u toj jednoj fazi životnoj i onda sam rekao stop! Više toga nema. U to vrijeme nije bilo pomoći nekih komuna, morao sam se vaditi sam‘‘, priznao je Jasmin Stavros. 

‘‘Bilo je naravno jako teških trenutaka, pomišljala sam odustati od pjevanja, da to jednostavno stavim negdje iza leđa... To su te devedesete godine, koje su meni i mojoj obitelji donijele jako jako puno nesreće i stresova i bolesti i smrti roditelja i tako dalje‘‘, još jednom je progovorila o najtežem razdoblju pjevačica. 

Maja Šuput je priznala, premda je uvijek viđamo nasmiješenu i veselu, da su turneje i putovanja uzimali svoj danak.

‘‘Jako puno burnoutova, znači abnormalno pregorijevanje od posla! Koji rezultiraju nervozom ili nekim mini slomom, gdje plačeš i kažeš: ‘‘Nemrem više, ljudi, ja više ne mogu gledat' na oči‘‘, priznala je Šuput.

‘‘Mislim da su usponi i padovi dio svakog životnog puta. Neću reći da si priželjkuješ što više padova, ali te oni čine jačim i čvršćim, tako se dogodilo kod mene više puta, ali snagu pronalazim upravo u samoj sebi i ljudima koji me vole, koji me istinski vole i poštuju‘‘, kaže Sandra Perković. 

Evo Breninog recepta za teške životne situacije.

‘‘Čini mi se da ljudi po filmovima rješavaju te priče. Znate, čim imaju neki problem, uzmu bocu nekog žestokog pića i krenu piti. Problemi se ne rješavaju tako. Problem moraš isplakati, moraš ga prihvatiti i moraš se konzultirati bez bijesa, bez ljutnje, s nekim tko je smiren, inteligentan, mudar, pametan i krenuti u rješavanje problema. Tako se rješavaju problemi‘‘, objasnila je Lepa Brena.