VIDEO  Ivana Banfić se vratila razigranim ljetnim hitom

Ivana Banfić
Hrvoje Banić

Ivana Banfić I Bee prkosi ovim čudnim vremenima i ne posustaje u namjeri da u ljudima svojom glazbom probudi optimizam i veselje. Hit singlom 'Vrati me u disco' Ivana je prošle godine oraspoložila i rasplesala cijelu Hrvatsku, bila je to jedna od najemitiranijih pjesama radijskog etera, a nova pjesma 'Celebrity' također pršti pozitivom i donosi navalu dobre energije.

U stvaranju razigranog videospota u režiji Izoom produkcije sudjelovali su Ivanini brojni fanovi koji su se odazvali njenom pozivu da se snime dok uz ritam pjesme 'Celebrity' kuhaju, plešu, peglaju i tako bar na kratko otjeraju brige iz svojih misli.

Sadržaj se učitava...

Poruka pjesme jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda svog malog svemira koji čine njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi ma kako neljudski uvjeti bili, navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.

"Osjećam jaku potrebu da svojim djelovanjem odvučem ljude od negativnih misli, pokažem da je naš duh neuništiv, a da nas glazba spaja. Zato sam ponovno snimila veselu pjesmu uz koju čovjek dobije želju zaplesati, osloboditi dijete u sebi. Želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe i živjeti bez straha od budućnosti", kaže o inspiraciji za novu pjesmu energična Ivana koja nastavlja uspješnu suradnju s autorom Predragom Martinjakom Peggyem.

Kako zapravo izgleda život celebrityja u Hrvatskoj, Ivana otkriva u nedavno objavljenoj autobiografskoj knjizi 'Devedesete' gdje iskreno progovara o najturbulentnijem razdoblju svog života u 1990-tima kada je gotovo 365 dana u godini bila izvan doma putujući s koncerta na koncert. Takav tempo nagnao ju je da stane, preispita i do temelja promijeni svoj život.