VIDEO  INNO Pjesma 'Ne priznajem' kao ogledalo albuma prvijenca

Ivan Rapić Inno
Darko Škrobonja

Ivan Rapić Inno, splitski glazbenik i kantautor službeno je objavio svoj album prvijenac znakovitog imena '8SAM'. Uz album, čiju produkciju potpisuju Damir Marušić, Želimir Škarpona, Dalibor Musap, Teo Brajčić, Silvije Škare i sam Ivan Rapić Inno, objavljen je i novi videospot za singl 'Ne priznajem' koji je na navedenom albumu.

Na albumu se nalazi 12 pjesama koje žanrovski pripadaju popu, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete naći pjesme među kojima se ponajviše izdvajaju zadnja izdanja 'Pustinja', 'Dodir' i duet 'Ti si sve' s Oliverom Dragojevićem i nova pjesma 'Ne priznajem', priopćeno je iz Dallas recordsa.

"Pjesma 'Ne priznajem' ima ogroman značaj za mene. Kao prvo ona predstavlja moj prvi album. Da, prvi album na kojem sam radio godinama i samim time ova pjesma nosi nekakvu težinu. Mora opravdati sav moj rad do sada i iznijeti nešto novo, a to novo mislim da ova pjesma ima. Nije to klasična ljubavna balada niti blizu jer to je do sada bio moj potpis. Ova pjesma ima ritma i nekako nosi stihove.

Sadržaj se učitava...

Glazba mi je u ovoj pjesmi bila najveći izazov jer tekst je bio tu moćan i jasan. Mislim da sam zaista napravio nesto novo, barem iz moje perspektive. Nadam se da će slušatelji prihvatiti ovu novu stvar jer to je jedino bitno. Lijepo je kad napraviš nešto i to ljudi prepoznaju. Tome težimo svi mi koji se bavimo glazbom i za to živimo. 

Sami naziv pjesme 'Ne priznajem' govori o borbi za ljubav. Nikada nije lako stalno isto voljeti i biti voljen. Uvijek imamo prepreka i kamen spoticanja i na nama je predajemo li se ili borimo. Za što se borimo ni sami nekad ne znamo, ali baš zato je ljubav najveća misterija na ovom svijetu", poručuje Ivan Rapić.

Evo što nam je Inno rekao o svom albumu prvijencu: "Kao prvo da objasnim sami naziv albuma. Broj 8 znači beskonačnost i ujedno kruženje života iz dobroga u loše i obrnuto kako u životu tako i u ljubavi. Nekad je sve nekako crveno i vedro, a nekada crno i mračno. Dakle izgled albuma i sam naziv opisuje život kakav je. 

Također za mene taj broj predstavlja sentimentalnu vrijednost. Taj me broj pratio cijeli život i dosta bitnih osoba u mom životu povezano je s tim brojem. I sada da se vratimo na početak. Ovo je za mene bio trnovit put. Pjesma po pjesma i devet dugih godina je prošlo. Sam u svemu to je za mene bio izrazito zahtijevan i na prvu neostvariv cilj".

Album '8SAM' u izdanju Dallas Recordsa dostupan je na svim digitalnim servisima.