I kad nas više neće biti, ove pjesme će se i dalje pjevati

oliver dragojević

... kad nas jednoga dana više neće biti, i dalje pjevati, rekao je Oliver Dragojević (69) uoči spektakularnog koncerta u Spaladium Areni, koji je zakazan za 15. prosinca, piše 24sata.hr.

Oliver je jedan od najvažnijih koncerata u karijeri predstavio u društvu gitarista Ante Gele, koji pjevača prati na najvažnijim svirkama više od desetljeća.

- Pola Arene rasprodano je u jednom danu. To je golem uspjeh - pohvalili su se organizatori.

Dragojević nije skidao osmijeh s lica najavljujući slavljenički koncert bez obzira na iscrpljenost koju osjeća proteklih mjeseci, kad je redovito odlazio na kemoterapije.

- Cili život se družim s ljudima koji su super talentirani, dobri prijatelji, dobri ljudi, koji ostvaruju moje snove. Sve se to na kraju pretvori u jednu bajku - rekao je glazbenik koji će 7. prosinca proslaviti 70. rođendan.

Stoga je koncert u Splitu Oliverovih 70.

- U dvadesetima mi se 70 godina činilo nezamislivim. Drago mi je što će svi biti na koncertu, moglo bi biti lipo i jedva čekam taj dan - rekao je Dragojević.

Na koncertu će svirati Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog. Na pozornicu će izaći Oliverovi Dupini, prijatelji Gibonni, Tedi Spalato i Stjepan Hauser, a Oliver računa i na pomoć publike u pjevanju.

- Neke od pjesama koje ćemo izvesti meni su najdraže - rekao je Bjelinski o skorašnjem nastupu.