HRVATSKI PJEVAČ O INCIDENTU NA KONCERTU ''Kad sam bio mlađi žene su bacale grudnjake na mene, a sada sam dobio ribu u glavu''

Alen Vitasović
Cropix

''Kad sam bio mlađi i ljepši, žene su na mene bacale grudnjake i gaćice, a sada kada sam u 55-oj i "normalan", dobio sam ribu u glavu'', u šaljivom tonu komentirao je pjevač Alen Vitasović subotnji incident koji mu se dogodio za koncerta u Kastvu.

"Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) mi je tip bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog, ni poantu. Molio bih tu osobu da mi se javi", napisao je na svom Facebooku Vitasović.

Ta objava, kako je sada pojasnio bila je namijenjena za zezanciju, jer upravo je tako taj događaj doživio, piše Jutarnji.

''Moram priznati da me iznenadilo. Neka pijana budala sigurna u sebe jer je bila maskirana, bacila je na mene ribu. Pogodio me više u predjelu vrata, ali prvi tren sam se zbunio, jer ne samo da ništa nisam vidio jer su mi reflektori bili upereni u oči, već i zato što mi se tako nešto stvarno nikada nije dogodilo u 45 godina karijere. A vjerujte, svašta sam doživio baš kao i svi na sceni, pa i to me da me gađaju bocama. Ali ribom nikada. No nije to ništa strašno, pripremljen sam ja na sve'', kazao je Alen Vitasović.