VIDEO  Hercegovci prošli u idući krug hrvatskog glazbenog natjecanja

Vinko

U večerašnjem izdanju popularne glazbene emisije "The Voice Hrvatska" nastupila su tri kandidata iz Hercegovine. Prvi je nastupao Mostarac Josip Palameta koji je pjevao u duetu s kandidatkinjom iz Argentine Mariom Florenciom Celani, a izveli su pjesmu “How Deep Is Your Love” od poznatog benda Bee Gees. Njihov mentor, Massimo je na kraju odlučio da dalje prolazi Maria, dok je Gobac odlučio preoteti Josipa u svoj tim.

Sadržaj se učitava...

Čapljinac Vinko Ćemeraš je u dvoboj ušao sa 25-godišnjom Petrom Perišić iz Podstrane, a otpjevali su popularni hit pjevačice Rihanne pod nazivom “Stay“. Hercegovac je pridobio naklonost publike na samom početku izvođenja pjesme, a Gobac je na kraju rekao kako je ovo samo natjecanje, te kako ovo nitko ne treba promatrati tužno.

Sadržaj se učitava...

”Zašto bi ovo bilo tužno? Ovo je natjecanje, jedan ide doma, a jedan ostaje. Bili ste odlični i ovo je bilo najbolje što ste izveli. Osjetile su se emocije i pašete si. Moram se za nekog odlučiti, a to će ovog puta biti Vinko Ćemeraš

Međugorka poznata po izvođenju duhovne glazbe, Darija Ramljak duet je otpjevala sa Kristijanom Maroltom, a interesantno je kako su otpjevali pjesmu koju originalno pjeva Massimo i Meritas “Odjednom ti”. Njihova mentorica Vanna nije mogla suspregnuti suze kada donijela odluku te u daljnji krug natjecanja odlučila povesti Dariu. 24-godišnji Kristijan se zahvalio mentorici na svemu naučenome, te je zaključio kako je više naučio tijekom Vaninog mentorstva nego u dosadašnjem radu.

Sadržaj se učitava...

Nakon dvoboja natjecatelji koji su prošli ovaj krug pored sobom imaju natjecanje uživo, polufinale i finale.