VIDEO  Hercegovac prodaje prsluk s posvetom Monice Belucci

pero ćurić
Trebinjac Pero Ćurić bio je jedan od brojnih statista u Kusturičinom filmu "Na mliječnom putu", ali jedini je imao to zadovoljstvo da proslavljena glumica Monica Belucci u filmu obuče njegov komad odjeće i vrati mu ga - s posvetom, piše MojaHercegovina.com.

Kako Pero otkriva za "Moju Hercegovinu", riječ je o njegovom prsluku koji Monica nosi u sceni kada sipa mlijeko u kante u štali. Sve se, kaže, dogodilo spontano.

- Pošto sam ja statirao u nekolike scena u filmu, bio sam i na snimanju na Klobuku. Njima je za scenu u štali trebao baš ovakav prsluk, a ja sam ga, slučajno, ponio u autu i dao im ga - objašnjava Ćurić.

Kada je snimanje završeno, priča Pero, uzeo je svoj prsluk i zamolio djevojku koja je bila zadužena za garderobu da ga ponese Monici da mu napiše posvetu.

- Uradila je to i tako sam ja dobio nazad svoj prsluk s posvetom - kaže Pero.

Na pitanje je li se sa slavnom talijanskom glumicom družio na snimanjima i imao priliku da je upozna, Pero odgovara potvrdno i s oduševljenjem.

- Družili smo se, nego što. Super je žena, nema nikakve prohtjeve. Ma normalnija i od moje - dodaje Pero uz osmijeh.

Osim s njom, tvrdi, na snimanjima je stekao prijateljstva i sa Kusturicom, Slobodom Mićalović, Davorom Janjićem, Mikijem Manojlovićem i drugima.

Sa snimanja filma "Na mliječnom putu", nosi brojne uspomene koje rado prepričava i ističe da su dani provedeni s ovom glumačkom ekipom bili jedni od boljih koji su mu se dogodili u životu.

U cijeloj toj priči Monica Belucci za Pera svakako ima posebno mjesto, a prsluk sa njenom posvetom smatra za nešto veoma vrijedno. Stoga je nedavno odlučio da ga proda.

- Monica nije svatko i zato ovaj prsluk nije male vrijednosti. Ja bih ga prodao, ali ne bih ga dao jeftino. Ispod 10.000 eura ne bih išao - ističe Ćurić.

S obzirom na to kolika je popularnost Monice Belucci u cijelom svijetu, Pero se nada da će neko od kolekcionara predmeta koji su pripadali slavnim osobama poželjeti da ima baš ovaj prsluk u svojoj kolekciji.

Pogledajte scenu iz filma u kojoj Monika nosi ovaj prsluk: