VIDEO  Grupa Cambi razveselila fanove bržim ritmom

Grupa Cambi kad bi
Toni Andabaka

'Melodije Jadrana' iznjedrile su pregršt novih singlova brojnih eminentnih izvođača među kojima je i singl 'Kad bi' grupe 'CAMBI.' koji su premijerno izveli na predivnoj ljetnoj pozornici Galerije Meštrović.

'Kad bi' je poletna, ljetna pjesma nastala pod autorskom palicom Ivana Huljića koji potpisuje glazbu i tekst, a aranžman i produkciju talentirani producent Hrvoje Domazet. Možemo sa sigurnošću reći kako se ova pjesma, kako autorski tako i aranžmanom, ispostavila punim pogotkom za prepoznatljiva četiri splitska vokala koji su još jednom publici pokazali da uz emotivnu stranu dobro plove i u nešto bržim pjesmama.

Sadržaj se učitava...

"Jako smo uzbuđeni što nakon serije balada, možemo predstaviti pravu ljetnu pjesmu punu ritma i dobre melodije. Novu pjesmu radio nam je naš prijatelj Ivan Huljić, i prema prvim reakcijama imamo dojam da će se publici jako svidjeti", rekao je Joško Tranfić, objavljeno je iz Dallas recordsa.

Spot za pjesmu 'Kad bi' snimljen je na atraktivnim lokacijama jadranske obale, a režirao ga je Ivan Trpimir Lozić koji za suradnju s dečkima uvijek ima same pohvale: "S ekipom iz 'CAMBI-ja' surađujem već treći put na području video uprizorenja pjesme. Kao i svaki put, prijateljska atmosfera i zabava na snimanju utjecali su na finalni proizvod, koji je zapravo ideja samih 'CAMBI-jevaca'. Znali su točno što žele i to sam im i pružio. Ovoga puta imali smo više simpatičnih statistica što je sigurno doprinijelo estetici i vajbu spota".